ISPLIVALI DOKAZI PROTV ANELI I JANJUŠA: Rijaliti par pomirenje proslavio VRELOM AKCIJOM u šteku! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.12.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli i Janjuš su se sakrili od kamera, pa pomirenje proslavili vrelom akcijom!

ISPLIVALI DOKAZI PROTV ANELI I JANJUŠA: Rijaliti par pomirenje proslavio VRELOM AKCIJOM u šteku! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Pravo pometnja među publikom rijalitija "Elite" nastala je kad je na jednoj stranici, koja se bavi praćenjem dešavanja u ovom rijalitiju, pojavio misteriozni snimak. Dvoje učesnika se sakrilo u štek i samo se moglo čuti da imaju vrelu akciju. 

Mnogi su pomislili da su u pitanju Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša, koji su nedavno stupili u odnos. Međutim, na istoj stranici osvanuo je snimak koji je nastao u tom trenutku, a gde se videlo da Miona i Ša spavaju.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Miona i Ša spavaju

- Dosta mi vas piše da nisu Ša i Miona... Kada je nastao snimak tona, oni su uveliko spavali - napisao je admin ove stranice.

Nakon detaljnije analize, zaključeno je da su u pitanju Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, kojih nije bilo u drugim kadrovima.

- Smemo da pogađamo na kojem paru nije kadar nije bio u ovom momentu - glasilo je objašnjenje.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Vrela akcije Aneli i Janjuša

Inače, Aneli i Janjuš su nedavno raskinuli i to jer je bivši košarkaš smatrao da Ahmićeva flertuje sa Ša. Vrlo brzo je došlo do pomirenja, a očigledno su poželeli da ga "krunišu" i vrelom akcijom, koju su želeli da sakriju od svih.

Oni su, inače, nakon pomirenja dobili i neočekivan poklon od svojih vernih fanova i to povodom mesečnice veze. Dobili su dve prelepe torte, na kojima su se nalazile njihove zajedničke fotografije, a malo je reći da su se oduševili. Fotografije na tortama su bile pažljivo odabrane, a svaki detalj je bio precizno osmišljen kako bi se simbolizovala ljubav prema ovom poznatom paru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Igrokaz

24.12.2023 13:39

Zaduženi za "poklone i pozdrave" su brzo reagovali jako bi spasili ovu veliku ljubav i poslali torte , kinder jaja i puzle . Janjuš razočsran poklonima i "puko" na puzle. Zna on šta su dobivali Car i Alex, Slavnić i Anđela i još neki parovi pa shvatio kolikon njegova i Anelina ljubav "vredi".. Tužna i ljuta faca, bilo mi ga čak i žao. Bit će belaja tu ako za Novu Godinu ne stignu parfemi, trenerke, jakne,...Spašavajte ljudi , šaljite poklone pod hitno.