ANITA NAPUSTILA ELITU I SUOČILA SE SA BIVŠIM MUŽEM: Ocrnila ga za sve pare, optužila da se DROGIRA i proglasila AGRESIVCEM!

Autor:

Zadruga

23.12.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva obelodanila šokante detalje sa suđenja na koje je izašla pre dva dana!

ANITA NAPUSTILA ELITU I SUOČILA SE SA BIVŠIM MUŽEM: Ocrnila ga za sve pare, optužila da se DROGIRA i proglasila AGRESIVCEM!

Foto: Instagram.com

Anita Stanojlović je pre dva dana napustila rijaliti "Elita" kako bi otputovala na suđenje sa svojim bivšim partnerom. Ona je podelila sa cimerima u vili da je njena majka pronašla njene minđuše i izrazila oduševljenje njihovim izgledom, što je Anitu podsetilo na prošlost. Takođe, otkrila je da je nedavno srela bivšeg partnera, tačnije oca svog deteta Alekseja.

Anita je iznela svoje emotivne utiske nakon susreta sa bivšim partnerom, naglašavajući da smatra kako on još uvek gaji osećanja prema njoj. Istakla je da su proveli nekoliko meseci zajedno nakon porođaja, te da bi tada možda razmislila o pomirenju da je primetila promene kod njega. Međutim, istakla je i problematične aspekte njihovog odnosa, naglašavajući partnerovu agresivnost i neprikladno ponašanje.

Majka mi kaže juče da je našao minđuše moje, i kaže "Ovo mi je od moje Anite, kako mi je lepa". Juče sam srela bivšeg - rekla je Anita.

- Koga? Muža? - pitala je Miljana.

- Aleksejevog oca - odgovorila je Anita.

- I? - pitala je Miljana.

Republika

Foto: Instagram.com

Anita Stanojlović, Miljana Kulić i Anđelo Ranković

- Ništa, apsolutni stranci. Nije bio na suđenju, došao je samo nešto do suda. Znam da me još nije preboleo. Mene on voli još uvek. Bili smo svaki dan, ceo dan zajedno kad sam se porodila. Možda bismo se i pomirili da se on promenio - rekla je Anita.

- Što, šta je radio? - pitala je Miljana, a onda joj je Anita otkrila da je bio agresivan i aludirala da komnzumira narkotike. 

Nasilan je, agresivan, bezobrazan. Radi stvari koje se ne rade - rekla je Anita.

- A šta je radio, napio se? - rekla je Kulićeva.

- Ne, ono drugo - odgovorila je Stanojlovićeva.

Kako je ti izgledalo pogledajte u nastavku ovog teksta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading