ANELI SKAČE DO PLAFONA, NE DOPUŠTA JANJUŠU DA PREDAHNE: Zaboravila na titulu treće NAJMORALNIJE učesnice, pa priredila publici ŠOU u kasne sate!

Autor:

Zadruga

13.12.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je zaboravila da je gleda porodica, pa se totalno opustila i započela žestoku vrelu akciju sa Janjušem.

ANELI SKAČE DO PLAFONA, NE DOPUŠTA JANJUŠU DA PREDAHNE: Zaboravila na titulu treće NAJMORALNIJE učesnice, pa priredila publici ŠOU u kasne sate!

Foto: pink

Takmičarka "Elite", Aneli Ahmić, juče je napravila neviđenu dramu na imanju posle svađe sa Markom Janjuševićem Janjušem, a večeras je završila kod njega u krevetu kao da se ništa nije desilo, što je publici dodatno podgrejalo sumnju da se ona folira.

Podsetimo, razlog sukoba bio je Anđelo Ranković, koji se sinoć uselio u Belu kuću.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Ja ne mogu ovu ženu, ona meni pominje da sam ljubomoran na Anđela, kako ja mislim da će se oni smuvati. Ona mene udara u mozak sve vreme! - urlao je Janjuš.

Oni su u toku večeri spustili loptu, pa nastavili tamo gde su stali pre svađe, a Aneli je odlučila da pomirenje proslavi žestokom vrelom akcijom u kući Odabranih, gde inače borave.

Aneli Ahmić nikada do sada nismo videli u ovako "razigranom" izdanju, pa je skakala do plafona, što je izazvalo burne reakcije kod korisnika društvenih mreža, koji prate rijaliti.

Da podsetimo, Aneli je izglasana za treću najmoralniju učesnicu Elite, što je kod njenih cimera izazvalo smehostres, a Maja Marinković je bila ubeđena da je za nju glasala Janjuševa supruga, Ena, koja je bivšeg košarkaša ispratila u rijaliti.

Mnogi su zaključili da Aneli i Janjuš ne biraju sredstva, kako bi njihova veza i priča bila glavna, s obzirom da ih je ulazak Anđela potpuno poremetio. Videćemo kako ovo komentariše njena porodica, koja ne podržava vezu sa Janjušem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Žurka

13.12.2023 11:45

Ha, ha, ha..., pogodih ja u svojoj prognozi jučer. Dalilina škola , Mićino objašnjenje emocija, Đedovićeva zajeban.ija, manipulacija i podrška dovedoše do "letenja do plafona" i "pomirenja". . Beše noćas i kockanja, alkohola, pevanja a Đedović i Ša usmeriše tu euforiju pravo u krevet kod Aneli. Danas stižu pokloni za pokazanu moralnost koja je dobila novu definiciju kod glasača. Ako se Aneli posle akcije još setila i lica ćerke i ako bude danas cvrkutala , bilo je to onda i korisno. Sita, šta sad da se kaže o ucveljenoj ženi koju je napustio muž pa se ona zaljubila za 2 meseca i pokazuje to javno "skakanjem do plafona" ?