VESTI IZ DOMA U KOM JE ODRASLA BOJANA PAVLOVIĆ! On je ključna figura u njenom odrastanju, svi se pitaju kako će učesnica Elite reagovati na ovo!

Autor:

Zadruga

10.12.2023

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest Bojane Pavlović rasplakala je sve, a sada se oglasio i on.

VESTI IZ DOMA U KOM JE ODRASLA BOJANA PAVLOVIĆ! On je ključna figura u njenom odrastanju, svi se pitaju kako će učesnica Elite reagovati na ovo!

Foto: TV Pink/printscreen

Takmičarka "Elite" Bojana Pavlović šokirala je region potresnom životnom pričom. Ona je u emisiji "Pitanja novinara" ispričala kako je njena baba ubila njenog oca, kao i da je njen deda pokušao da napastvuje njenu sestru. Dok je Bojana otvorala dušu i jecala, svi takmičari su plakali sa njom.

- Skinuta mu je glava sa ramena sekirom. Za to je od naše majke, majka odgovarala. Završila je u zatvoru na kratko vreme. Taj deda isto nije bio dobar čovek, umro je na očevom grobu i tamo su ga našli. Pokušao je moju sestru seksualno da uznemirava. Žena koja me je rodila je sekla prste na nogama koji su se smrzli našem dedi - rekla je Bojana u svojoj ispovesti.

Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal", se uputila u Sremsku Kamenicu da bi saznali kako je izgledao život nje i njenih vršnjaka, tokom odrastanja u domu za nezbrinutu decu.

Oni su popričali sa Miloradom Pavlovićen, direktorom Dečijeg sela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović

 

- Dečije selo u Sremskoj Kamenici je ustanova koja ima stotine dece i mladih. Zamislite kako bi vama bilo da sada dođe neki čika koji će da vas odvoji od bližnjih. Mi se trudimo da svako dete uvek zna ko su mu porodica i srodnici. Naravno da im neki put to nedostaje i pokušavamo da ih utešimo kada dete zna ko je i šta je, lakše se predstavi društvu. Trudimo se da nadomestimo sve što im je nedostajalo. Potrebno im je pružiti ljubavi i dom - rekao je direktor.

- Žena koja me uzela, ona me iskorišćavala kao sredstvo za novac da bi dobijala od drugih ljudi sa kojima je bila, ja sam u šestoj godini svašta videla, po pet dana me ostavljala samu, ja sam sa šest godina naučila da kuvam pasulj, stalno sam viđala druge ljude u kući, stalno smo se selili, vodila me u zatvor gde je bila njena majka koja je proglašena ubicom, meni je baba rekla, ja sam bila mala, da ona to nije uradila, da kad porastemo da je ne krivimo, to moje sestre ne znaju, one su sumnjale kroz život da baba nije uradila, ja to nisam htela dalje da ipsitujem jer je to bilo jako davno, bila sam na fakultetu, ona je došla u Novi Sad da se priblži nama, našla je nekog čoveka preko Fejsbuka, njega je opljačkala, nije imala gde da ide, ja sam joj iznajmila stan kupila joj sve namirnice, ona je iz tog stana pobegla, više nikada nisam htela da se čujem sa njom, pre godinu i nešto dana, dok sam bila u kontaktu sa sestrom, ona mi je jaila da je žena koja je nas rodila jako loše i da je u bolnici i da treba svakog časa da umre, ja sam neko ko nije otišao u bolnicu, neko ko nije otišao na sahranu, na sahrani je bilo 3 čoveka, moja sestra i njena deca, i pop, umrla je sama, nisam otišla na sahranu, ali sam otišla posle sa sestrom na groblje, nisam stajala ispred njenog groba nego ispred bratovog koji je imao nepunih godinu dana, iza toga postoji misterija psotoji mogućnost da ga nije htela hraniti, da je tako umro, druga misterija je da je došao sa nama u Suboticu, njena priča kada sam je pitala za našeg brata rekla je da je pao iz kolevke. Mi smo upoznali neki deo rodbine jako zle ljude, moje sestra je htela da sazna više ja nisam, ali me vukla sa sobom. Ja potičem iz bogate porodice koju je moj otac rastavio , moj otac je imao problem sa alkoholom, sve je prodao. Bio je neko ko je maltretirao sve po kući, terao je svog oca i brata iz kuće, žena koja je mene rodila je sekla prste na nogama jer se smrzao, našem dedi, kad ga je otac izbacio - priznala  je tada Bojana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tužna priča

10.12.2023 21:22

Tužna je ovo priča u kojoj su zbog nedgovornih loših roditelja stradala deca. Mnogo je i svakodnevno ovakvih priča i dece koja su žrtva roditelja koji su kriminalci, alkoholičari, kockari, narkomani, nasilnici ...I sve ostavlja posledice na decu. Kod Bojane mi se ne sviđa karakter i nepoštovanje nikoga i ničega. Agresivna je, nema samokontrole, nabusita je, mračna i ne uvažava ničije mišljenje osim svoga. Upropastila je malu Anđelu svojim pritiskom, ucenama i iskoristila je njenu nesamostalnost i nesigurnost. Bojana je loš čovek u ovom projektu a to pokazuju i sve dosadašnje ankete.