POŽGAJ ZAVRŠIO U URGENTNOM: Nakon DISKVALIFIKACIJE, kola Hitne pomoći ga HITNO hospitalizovalo!

Autor:

Zadruga

10.12.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Požgaj hitno hospitalizovan!

POŽGAJ ZAVRŠIO U URGENTNOM: Nakon DISKVALIFIKACIJE, kola Hitne pomoći ga HITNO hospitalizovalo!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandar Požgaj

Bivši učesnik rijalitija "Elita", Aleksandar Požgaj, izazvao je zabrinutost među svojim pratiocima na Instagramu objavom fotografija iz kola hitne pomoći i Urgentnog centra u Nišu. Na snimcima se jasno čuje kako ga neko iz kola hitne pomoći pita da li će se vratiti u "Elitu", na šta je on odgovorio negativno, uz zahvalu divnim medicinskim radnicima.

Foto: printscreen/RTVPink

Aleksandar Požgaj

 

Iako detalji o tome šta se tačno desilo nisu bili jasni, Požgaj je naglasio da se nikako neće vratiti u "Elitu". Ipak, prema fotografijama i snimcima koje je objavio, vidno je da nema većih povreda i da njegovo stanje nije ugroženo.

- Pozdrav iz ambulantnih kola u Nišu i hvala divnim devojkama - napisao je Požgaj. 

Podsetimo, Požgaj je napustio "Elitu" nakon čega je diskvalifikovan, a zbog toga ima dug koji će otplatiti. Ovo podseća javnost na njegovu burnu prošlost u rijaliti programima. Podsetimo, tada je stiglo pismo Velikog šefa o Požgajevoj diskvalifikaciji:

Foto: Instagram.com

Aleksandar Požgaj Instagram

 

- Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Aleksandar Požgaj diskvalifikovan. On će na osnovu ugovora koji je potpisao snositi kaznu od 50.000e zbog samoinicijativnog napuštanja projekta, a TV PINK će ga tužiti shodno tom ugovoru.Veliki šef - glasilo je pismo.

- Sam Bog zna kako sam izašao. Ne znam kako sam izašao, sve mi je kao san. Supruga je došla posle četrdesetak minuta da me pokupi. Pokušali su da me odvrate, ali kada sam odlučio da odem, ja sam otišao. Niko nije mogao da me zaustavi - rekao je Požgaj o svom bekstvu kasnije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading