(VIDEO) LUNA VIŠE NE VOLI SLOBU: Muka joj je od svega!

Autor:

Zadruga

14.03.2018

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Sloba Radanović redovno se posvađaju svaki put za vreme žurke, tako je bilo i ovoga puta!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Ti nikad nećeš moći da razumeš kako se ja je*eno osećam! Sat vremena kad pričam o muškarcu ti se dereš, zamisli kako se ja osećam 6 meseci! Veruj mi, malo mi fali da te oteram u pi*ku materinu, evo ovoliko! - rekla je Luna.

- Oteraj me, da vidim baš! Šabanko jedna! - rekao je Sloba.

- Ne osećam se lepo, mučno mi je! - vrištala je Luna.

S obzirom na to da je Luna ne može da podnese raspoloženje Kristine Kockar koje je bilo na zavidnom nivou dok je žurka trajala, ona je i napustila prostoriju kada su svi u glas pevali pesmu Jašara Ahmedovskog - A to nije to.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

- Ceo dan mi nabijaš na nos kako te ne volim! Non stop mi nabijaš kako sam negativan! A, ti si do jaja? Slušaj, to: "U pi*ku materinu", boli me k*rac više"! Damo! A, to da ti fali ovoliko i to me boli ku*ac! Pored svega koliko se ja posvećujem tebi, ni jednog trenutka se nisam odvojio od tebe, ne dajem povoda ni za šta!  - pravdao se Sloba.

- Ne mogu da podnesem ovu situaciju, neprijatno mi je! Nije mi lepo! Nisam ja za ovo! Shvati to! Ne mogu, kad se smejem, smejem se zbog tebe! Nije mi je*eno lepo! Ne osećam se lepo u svojoj koži! Pokušaj da razumeš! - vrištala je Luna.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

- Ne razumem šta to ima sa mnom! Ne odvajam se! 300 puta ti prilazim, ti odlaziš! Boli me ku*ac! Šta ja to ne činim!? Treba da te bude blam, blamčina! Ne patitiši mi tu, treba da te bude blam! - bio je razočaran Sloba.

Sloba joj je pridikovao zbog njenog rečnika, pa je i potvrdio da se uopšte ne ponaša kao dama. Po svemu sudeći, ukućanin se na sve načine trudi da svojoj miljenici udovolji u svemu, ali ona se očigledno od svega umorila.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

- Ti si navikla na one tvoje debile! Vidim ja, smorilo je tebe ovo sve, ako hoćeš da raskineš, raskini! Sve činim da ti bude dobro i da ti pokažem koliko mi je stalo! - bio je utučen Sloba.

- Ej, to si rekao sto puta, ponavljaš se ko papagaj, kaži nešto novo? - rekla je Luna.

Šta je još Luna izjavila povodom svojih osećanja, kao i detalje ove žestoke svađe možete pogledati u nastavku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Bata

14.03.2018 11:04

Sloba papučar trpi sve ovo? Kada će da se osvesti? Majka Draginja da udje, kao stručnjak za raskide.

Odgovori 16 0
Hm

14.03.2018 11:22

Sloba se smuvao sa Lunom zato što je mislio da mu je ona bolja za karijeru. Nije ni sanjao sta će Kija postati. Tako mu i treba kad je proračunat.

Odgovori 16 0