ANELINA ĆERKA BOLESNA! Sita Ahmić otkrila TUŽNU ISTINU: Asmin užive na plaži u Majamiju, ne brine za svoje dete!

Autor:

Zadruga

08.12.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođena sestra Aneli Ahmić otkrila kako se Asmin Durdžić ponaša prema maloj Nori!

ANELINA ĆERKA BOLESNA! Sita Ahmić otkrila TUŽNU ISTINU: Asmin užive na plaži u Majamiju, ne brine za svoje dete!

Foto: ATAImages, Privatna arhiva, pink

Sita Ahmić, bivša učesnica rijalitija "Parovi" i rođena sestra takmičarke "Elite" Aneli Ahmić, sinoć se putem telefonskog poziva uključila u emisiju "Pitam za druga", koju je voditela Anastasija Buđić. Sita je prvo osudila Anelinu vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem, a potom priznala da li se Asmin Durdžić interesuje za svoju ćerku Noru, koju je dobio sa Aneli.

- Ma, kakvi. Evo sad ću reći, on je tip muškarca "bivša žena, bivša deca". On se vodi time. Ako imaš bivšu ženu, onda imaš i bivšu decu. Tata uživa negde u Majamiju na plaži, a ne brine se za ćerkicu koja je nedavno imala upalu grla, temperaturu. Ja ne lažem. Asminovi roditelji su nedavno stupili u kontakt sa Norom, poslali su joj paket neki preko prijatelja, neku garderobicu, igračke, Nora se čula sa njima, to je bio jedini kontakt. Ali ne od tate. Tata je izjavio da ne želi nikakav kontakt, a on će da uživa u Majamiju - rekla je Sita, pa dodala:

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Telefonsko uključenje Site Ahmić

- Ne treba nam ništa, ali bar da se čuje sa njom. Njega Nora stalno spominje, mi joj kažemo da je tata otišao i da će doći. Ne treba detetu ni objašnjavati, mala je ona za takve stvari... - dodala je Ahmićeva.

Podsetimo, pre toga je Sita rekla da ne podržava vezu svoje sestre i Janjuša.

Bolje sam, mnogo bolje nego pre mesec dana. Aneli se ponovo smirila. Ništa se nešto posebno nije promenila, osim što je gledamo sad u ljubavi. Jako nam je čudno sve to, nikako da se naviknemo na to. Ja sam znala da će se pomiriti, ali sam se nadala da neće. Ja sam pre gledala "Zadrugu", ali sam znala Janjušev profil. Videla sam u Aneli da će preći preko toga. Ono je grozno što je rekla za Janjuševu bivšu suprugu. Nikad ne treba da uključuje porodicu. Ja koliko sam ispratila, Janjuš nas nije izvređao kao porodicu, ali je nju najstrašnije izvređao, što nas je povredilo - istakla je Sita.

Prvo, to javno ljubljenje mi je smešno i bezveze. Prvo bih joj to rekla. Oboje imaju preko 30 godina i decu. Deluju zaljubljeno i jesu. Ali mi ne podržavamo. Prvo, vezu u rijalitiju. A drugo, videlo se iz njihovih postupaka da su jako konfliktni. Ja smatram da takav profil muškarca nije za nju, ali eto, možda ćemo se iznenaditi - dodala je Anelina sestra.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Telefonsko uključenje Site Ahmić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Galop

08.12.2023 14:34

Tata na plaži se sunča a mama "jaše u galopu " prema cilju. Javno pred kamerama i bez srama. Jadna deca uz takve roditelje.

Bumbar

08.12.2023 22:50

pridružujem se komentaru Galopa