(VIDEO) Sloba pokazao romantičnu stranu

Autor:

Zadruga

13.03.2018

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Sloba Radanović započeli su svoju ljubavnu vezu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima uprkos činjenici da je on oženjen Kristinom Kijom Kockar. Iako im se u Zadruzi pridružila i Kija, njih dvoje su opstali i danas slave šest meseci veze.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Sloba

Tim povodom, pevač je svojoj lepšoj polovini poklonio ljubavno pismo. Iako nije imao uslova dok je pravio poklon, blogerku je ova njegova kreativnost oduševila.

- Šest meseci dugih kao vek, a kratkih kao sat. Svaki trenutak pored tebe je bio i ostao kao san. Hvala za svaki osmeh, poljubac, zagrljaj, pogled, hvala za svaki spremljen obrok, za opran veš, za namešten krevet, za svaku radost i tugu podeljenu sa mnom. Postala si glavni sastojak moje krvi, moje srži - pročitala je Luna deo pisma a onda ju je Sloba prekinuo i zamolio da nastavi čitanje u sebi kako ne bi svi čuli njegove izlive romantike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milinda

13.03.2018 19:50

Sloba i Luna su pronašli recept za sreću, to njihova beskonačna ljubav. Srećno 6 meseci, .Do pobede, vodimo vas... samo jakoooooooooooooooooo, svi ,svi smo uz vas. Ljubav je ta koja ruši sve.Obeležili ste ovu Zadrugu.Ponosno uzdignute glave, sve prepreke savladjujete, pokazali ste koliko ste jaki u svojim ciljevima ...Bravo...

MIKI

13.03.2018 19:57

Srećno vam 6 meseci ljubavi i topline. Vaša beskonačna ljubav je nešto najlepše što vam se dogodilo.Sloba i Luna do pobedeeeeee. Obeležili ste ovu Zadrugu. Samo jakooooo,svi,svi smo uz vas.

Viktorija

13.03.2018 20:01

Jedan čovek i jedna žena, ljubav za sva vremena. Luna i Sloba......do pobedee.Srećno vam 6 meseci sreće i ljubavi.zauvekj zajedno.