(VIDEO) Andrijana se gušila u suzama, PA RASPLAKALA I SANJU

Autor:

Zadruga

13.03.2018

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrijana Radonjić i Sanja Stanković bile su najbolje prijateljice u najpopularnijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruga". Međutim, pre nekoliko dana njih dve su prestale da komuniciraju i potpuno se razdvojile.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Andrijana i Sanja

Nakon sastanka, njih dve su sele na klupicu u dvorištu i porazgovarale o problemima koje ih muče.

- Ja sam sama ovde, nemam nikoga. Ne želim da pričam ni sa kim. Hoću da idem kući - plakala je Pinkova zvezda.

Kada ju je Sanja pitala zbog čega se tako ponaša i šta joj ona znači, Radonjićeva je obrazložila šta joj se sve nakupilo.

- Kad sam se iznapušavala sa Saškom, niko nije skočio za mene. Samo je Viktorija prišla da me pita kako sam. Posle sam pričala sa Mikijem. Ti kao nisi čula a sedela si dva metra od mene. Ona mi je rekla da sam ološ raspali a ja sam njoj rekla da je kokoška. Krivo mi je i zbog toga što Luna i Sloba znaju neke stvari (da su Sanja i Matora bile intimne) a ja ne znam - rekla je Andrijana a zbog ovih njenih reči rasplakala se i Sanja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Andrijana i Sanja

- Bilo mi je neprijatno, eto. Stalo mi je do toga kako ćeš me ti gledati i šta ćeš o meni misliti, za njihovo mišljenje me baš briga - rekla je kroz suze Stankovićeva.

- Mene je to povredilo i kraj, ali to ne može da se reši. Ne želim da budem ni sa kim bliska. Izbegavala sam te. Takva sam. Ne prilazim prijateljima kad se posvađamo. Tebi nije ništa a meni je bitno. Ja sam saznala za to (da su Sanja i Jovana bile intimne) kad su stigle novine. Milan, Luna i Sloba znaju a ja ne znam. Svi su mi rekli da sam ispala tele. Krivo mi je što sam Jovanu svaki put napušavala i branila tebe. Meni je žao što ti meni nisi to rekla - rekla je Radonjićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading