MINA I ĐEKSON ZAJEDNO U IZOLACIJI: Ovako joj je DOBACIVAO!

Autor:

Zadruga

13.03.2018

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ljubavnici Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson po odluci novog vođe ove nedelje, Jovane Tomić Matore deliće izolaciju. Ovaj potez najteže je, čini se, pao Đeksonu koji se sinoć pridružio Mini, ali je sa njom zatekao Tomu zbog čega je poludeo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Prekinuo ih Đekson... Mina i Toma

Prvi problem nastao je kada je Đekson trebalo da uđe u izolaciju i tamo zatekao Tomu sa Minom, pa je zahtevao da Panić napusti prostoriju. Pre nego što je Toma to učinio, Đerić joj je dobacivao:

- Bravo, Mina, uspela si u životu. Majke mi, kazniće me zbog ovoga. Tomo, ti odlaziš ili ostaješ tu? - pitao je Đerić, a Toma je nakon toga napustio izolaciju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Iznervirao se kad ih je video... Nemanja Đerić Đekson

Kada je izašao Đekson i on poridružili su se Mikiju u sobi za rehabilitaciju gde ga je Nemanja savetovao:

- Brate, ako imaš veliki, onda furaj, to je to- govorio mu je reper, dok se maneken na ovo samo nasmejao. Slušajući ovaj razgovor, Miki je bio šokiran:

- Ja ne mogu da verujem, vidi, ja sam svakakav, ali ovo u moje vreme nije bilo i sad mi je malo žao - šokirano je govorio pčelar.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma i Đekson

I dok je Đekson svoju ljubomoru pokazivao na neobičan način, Mina je izgleda odlučila da nastavi da ga muči, te je mirno prespavala noć u krevetu pored njega, a potom čim je svanulo otišla kod Tome. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading