DEČKO MIONE JOVANOVIĆ PROGOVORIO O AFERI SA ŠA: Ovo se mnogima neće svideti, pevačica ni ne sluti šta se dešava napolju!

Autor:

Zadruga

01.12.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečko Mione Jovanović progovorio!

DEČKO MIONE JOVANOVIĆ PROGOVORIO O AFERI SA ŠA: Ovo se mnogima neće svideti, pevačica ni ne sluti šta se dešava napolju!

Foto: ATA Images

Rijaliti ,,Elita 7" uzdrmala je priča o Mioni Jovanović i Nenadu Aleksiću Ša. Njih dvoje su uhvaćeni već neko vreme u tajnim dogovorima, pričama, zbog čega mnogi misle da među njima postoji nešto više od prijateljstva. 

 

Poznato je da je Miona u vezi sa MMA borcem Stanislavom Krofakom, koji je po svemu sudeći i dalje čeka nakon rijalitija. On se pre nedelju dana oglasio na Instagramu, te je objavio fotografiju Mione iz ,,Elite" uz komentar emotikona srca. 

Foto: Instagram.com

Miona Jovanović

 

Po tome se može zaključiti da je on uz nju u ovom periodu. 

Za sada ni Miona, ni Ša nisu se izjašnjavali po pitanju njihovog odnosa, govoreći po ćoškovima imanja u Šimanovcima da se samo druže i razumeju i da brinu jedno o drugom. 

No, podsetimo da se Nenadu to desilo i sa Tarom Simov, sa kojom je isto uplovio u romansu na vrlo sličan način. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading