UPUTIO JOJ UŽASNE PRETNJE! Đekson rekao Mini šta će joj URADITI, ona mu odgovorila!

Autor:

Zadruga

12.03.2018

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od ljubavi do mržnje linija je tanka i ovaj put brzo su prešli Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson koji su se posvađali nakon ulaska novog takmičara Tomislava Panića, s kojim je bivša maloletnica provela noć. A zbog toga, Đekson je pobesneo i pokazao svoju tamnu stranu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Izgovorio joj strašne reči... Mina i Đekson

Đerić je ušao u sobu za izolaciju gde je ležala Mina i uputio joj jezive pretnje:

- Imaćeš tri dana da obrišeš ona sra*a sa interneta, ukoliko nastaviš ovako izneću sve informacije o tebi, nemoj sa mnom da se igraš. Reći ću da sam ti go*na vadio iz čm*ra. Postoje ljudi koji su znali da ću da raskinem sa tobom, nisam mogao i zbog rođendana, bila si mi slatka. Sve hoću da nestane vezano za mene i tebe - rekao je Đekson Mini koja se nije uplašila.

- Neću da ćutim, bio si sto puta gori. Ti si meni prebacio što sam ja išla da šetam! - branila se Vrbaški koju je Nemanja napao zbog obilaska dvorišta sa novim učesnikom rijalitija.

- Koja je lakša riba od tebe? Ja sam bio sa tobom zato što smo se do jaja je*ali. Ti veruješ da sam te voleo? Koliko? Da li ti misliš da ja ne znam ko si ti? Znam šta mi je pričala i ta Ana o kojoj si pričala. Ja sam hteo nju da skinem s ku*ca njemu. Što bi ti ljubomorisala? Ti si zla osoba. Radiš tu malverzacije - režao je Đerić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Otkrio svoju drugi stranu ličnosti... Đekson i Mina

Ni posle ovoga se Mina nije potresla, već mu je otkrila svoj plan:

- Ja ću da se potrudim da odem kući i to je to, ti si zla osoba!

- Ja hoću da izbrišeš ona sra*a sa interneta. Ti ćeš opet da sečeš vene zbog mene, šta sad kao ja tebe da ostavim na miru, nisi realna. Samo da ti kažem, ali molim te, izbriši ona sra*a sa interneta - sada je molio Đekson.

- E, sad neću, za inat! Tek sad počinje igra i to je to - odbrusila mu je, do skoro, maloletnica.

- Ja ću da budem mnogo surov, ako me neki novinar nešto bude pitao. Toliko - završio je Nemanja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Otkrila im šta će uraditi bivšem dečku... Ana, Kija i Mina

Nešto kasnije, Mina je ove Đerićeve pretnje komentarisala sa Anom Korać i Kijom Kockar kojima je otkrila šta će uraditi reperu zbog njegovih pretnji:

- Ja sam ga jutros izbacila iz izolacije. Samo sam mu prišla i rekla da nema potrebe da ide po kući da me pljuje i da neću da budem u lošim a ni dobrim odnosima sa njim, jer ako krene to da radi, ja ću da mu se use*em. Zapaliću mu sve stvari. Šalim se, ne bih mu zapalila stvari, samo ću da ćutim i da ga kuliram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljubica

12.03.2018 16:29

Ako mu se osvetila a sad neko treba njoj da se osveti

Mika

12.03.2018 18:05

Otkud on zna sta ima na internetu i kako ce ona u roku od 3 dana da obrisr neke podatke?