BUKILIĆ OMIRISAO MAJIN NOŠEN DONJI VEŠ: Sve je spremno za vrelu akciju, Marinkovićeva se SKINULA!

Autor:

Zadruga

22.11.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo joj prethodni momci nisu radili!

BUKILIĆ OMIRISAO MAJIN NOŠEN DONJI VEŠ: Sve je spremno za vrelu akciju, Marinkovićeva se SKINULA!

Foto: ATAImages

Maja Marinković i Nikola Bukilić postali su jako bliski od trenutka kako je ona kročila u rijaliti "Elita". Iako je ona prethodna dva dana govorila kako neće biti sa njim i kako joj je žao njegove bivše devojke Teodore Balzak, izgleda da su se neke stvari promenile. 

Naime, Maja i Nikola su izašli ranije sa žurke i razgovarali u dnevnoj sobi, gde mu je ona prebacila da u kazinu nije ispunio njene očekivanja i da ga je uhvatila kako radi stvari koje joj se ne dopadaju. 

Nakon što su zajedno otišli da se Maja spremi za kupanje, zajedno su se i vratili u radionicu posle toga, gde je Bukilić iz njenog bademantila zvukao donji veš koji je skinula i pomirisao. 

Ne diraj mi gaćice, čiste su, nemoj da ih mirišeš - rekla je Maja, a Nikola je rekao kako je samo želeo da proveri da li joj je donji veš zaista čiste posle nošenja. 

Marinkovićeva se nakon toga skinula pored njega i zagolicala mu maštu. a Nikola je u prizoru otvoreno uživao. 

Inače, mnogi komentarišu kako će ovo biti najburnija veza u rijalitiju, iako Maja govori da neće ove godine imati intimne odnose, komentariše se na društvenim mrežama da tako samo provocia Nikolu i da će do toga jako brzo doći. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading