(VIDEO) Đekson raskinuo sa Minom - ZBOG NOVOG ZADRUGARA!

Autor: pink.rs

Zadruga

11.03.2018

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški je po ponovnom ulasku u rijaliti "Zadrugu" je obnovila svoju vezu sa Nemanjom Đerić Đeksonom i njihova veza se činila mnogo jačom nego što je to bilo pred Minin izlazak iz Bele kuće. Međutim, on joj je u toku prethodne večeri prebacio zbog toga što je ona posvetila malo pažnje novom ukućaninu Tomislavu Paniću kako bi mu pokazala imanje.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson

Đekson je pokazao određenu dozu ljubomore zbog toga što je on sam ležao u krevetu, dok se ona šetala sa Tomislavom, pa joj je saopštio da ne želi da nastavi vezu sa njom. 

- Nisam debil, ne moraš ništa da pričaš. Dolaze ljudi i kažu mi da si se uzvrpoljila. Prvo mi pričaš odvratan je, pa posle kažeš "Jao isti mi je ćale" - prebaciovao joj je Đerić. 

- Pa isti mi je tata. Borisa mi. Šta sada ja treba da ne pričam sa nekim ko je ušao? - Izneverovala je Mina. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson

 - Gotovi smo, šta je problem? Raskinuli smo! Ti nemaš želju da budeš sa mnom - odbrusio joj je Đekson. 

Mina je o svemu ovome porazgovarala sa Milanom Miloševićem, a on je prokomentarisao da je evidentno koliko Đeksonu smeta prisustvo drugog momka pored njegove devojke i da je ljubomoran. 

Njihova rasprava se otrgla kontroli, ali ni jedno ni drugo nisu želeli da popuste, pa su okončali svoju vezu. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading