NISAM U PRILICI DA BIRAM, ZA POVRATNIKE NEMA IZBORA: Milan Milošević otkrio kakvi su mu dalji PLANOVI na Pinku!

Autor:

Zadruga

08.11.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan priznao da se ništa on ne pita, već čelnici Pinka!

NISAM U PRILICI DA BIRAM, ZA POVRATNIKE NEMA IZBORA: Milan Milošević otkrio kakvi su mu dalji PLANOVI na Pinku!

Foto: ATA Images

Kako je Republika prva pisala, Milan Milošević se vraća na Pink, a u velikom intervjuu koji je dao za naš portal otkrio je da pregovori sa čelnicima traju već mesec dana. Nakon toga Milan je bio gost u "Amidži šou", pa je pre emisije okupljenim novinarima priznao da nije u poziciji da bira, već da sluša šta čelnici kažu.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milan Milošević

- Kada bih ja mogao da biram, a ja nisam taj koji je sad uopšte u prilici da bira priznajem, za "povratnike" nema izbora, ja bih voleo da nastavim tamo gde sam stao, a to je da radim emisije koje sam ja od početka radio i u čijem sam stvaranju i učestvovao - rekao je Milan za medije.

Republika

Foto: Republika TV

Milan Milošević

Inače, Milan jedva čeka da ušeta u Belu kuću gde će mu se sigurno svi obradovati, a neki će se i šokirati njegovim povratkom, Kako i sam kaže spremanje za nove izazove i jedva čeka da u ponedeljak krene "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem".

Podsećamo, Milan je prvo bio učesnik "Zadruge 1", ali je već od sledeće sezone postao član produkcije, odnosno voditelj, koji je svakog ponedeljka ulazio u Belu kuću i vodio svoju emisiju, što će od ponedeljka ponovo činiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
LA

08.11.2023 20:25

On je I uneo ono dernjanje za stolom, svi u glas, vodimo dijalog...postavi pitanje jednom, ubaci se drugi, prvog brani treci, drugog cetvrti...deset ih urla u isto vreme a on sapuce sa jedanaestim I dvanaestim I....u parove da ide, to je otud I doneo.