MAJA MARINKOVIĆ I STEFAN KARIĆ ZAJEDNO ULAZE U ELITU: Procurile najšokantnije informacije, otkriven tačan datum!

Autor:

Zadruga

03.11.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari će zajedno ući u Belu kuću, otkriva Stefanov otac!

MAJA MARINKOVIĆ I STEFAN KARIĆ ZAJEDNO ULAZE U ELITU: Procurile najšokantnije informacije, otkriven tačan datum!

Foto: ATA Images

Od samog početka "Elite" spekuliše se o mogućem ulasku Maje Marinković i Stefana Karića u ovaj rijaliti format, kako ih je publika očekivala da ih vidi od starta. Međutim, Maja je imala zakazanu operaciju zadnjice, dok je Stefan misteriozno govorio o svom učešću.

Republika

Foto: instagram.com/karic_stefan/youtube.com/Zadruga Official

Stefan i Maja

Njegov otac Osman Karić je više pričao o tome da bi želeo da ga vidi u rijalitiju, a sada su se pojavili novi naovid. Naime, kako glasi objava jednog fana rijalitija, Osman je izjavio da Maja i Stefan ulaze u "Elitu" sledećeg petka, tačnije 10. novembra.

- Sledećeg petka ulaze Karić i Maja, Osman rekao. Stiže Anelina najveća noćna mora. Gledajte kako će Gara da se trese kad vidi Maju - glasi objava jednog obožavaoca "Elite".

Republika

Foto: Facebook.com

Objava rijalitija fana

Podsetimo, Stefan je sinoć sa devojkom otputovao u Dubai, a u utorak je pred "Amidži šou" za naš portal govorio o mogućem ulasku u "Elitu".

- Otkud vam to da ja ualzim u rijaliti? Dobro, šuška se, svašta se piše, ljudi nagađaju, ali za sada ne ulazim. Ne znam ni da li bih prihvatio, tu ima dosta stvari koje bi trebalo da se poklope. Za sada ne - istakao je tada bivši zadrugar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milan

03.11.2023 17:32

Šta? Ulaze vrhunska intelektualka i "čuveni" šibadzija žena Rumenko Skraćeni?🤮🤮🤮