OŽENJEN UČESNIK ELITE OZVANIČIO VEZU SA STARLETOM: Kleo se u crkvi da više neće varati ženu, a sad LJUBI drugu!

Autor:

Zadruga

30.10.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesecima lagao da će biti veran, a sada priznao da je zaljubljen u nju.

OŽENJEN UČESNIK ELITE OZVANIČIO VEZU SA STARLETOM: Kleo se u crkvi da više neće varati ženu, a sad LJUBI drugu!

Foto: ST/D. KADIĆ, instagram.com

Rijaliti zvezda Marko Janjušević Janjuš ozvaničio vezu sa Aneli Ahmić, iako se pre početka rijalitija ženi kleo u crkvi da je više neće varati. Mesecima govorio da želi da ostane veran, a onda odjednom presekao i priznao da se zaljubio.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš

Naime, nakon turbulentnih trenutaka i javnih svađa, njih dvoje su se pomirili, a njihova veza je sada ozvaničena poljupcem.

- Ne mogu više da se foliram. Gotovo je, zaljubio sam se u tebe - rekao je Janjuš Aneli, a ona se rastopila:

- Znam ja odavno da je tako. Džabe si bežao od mene, kada je jasno da ti se sviđam, možda i nešto više.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš i Aneli se ljube

Inače, Janjuš je nedavno izjavio da je zaveo Aneli, ali da ne želi ništa ozbiljnije sa njom. Međutim, ova izjava nije naišla na poverenje, a nedavno je Marko Đedović otkrio tajnu koju mu je Janjuš navodno poverio - da želi decu sa Aneli, ali ne dok su u rijalitiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Sinoć je Aneli napravila korak dalje i poljubila Janjuša pred svima. Izazovno je izjavila da su sada zvanično u vezi. Ova vest je posebno obradovala Uroša Stanića, koji je u šali nazvao Janjuša i Aneli svojim "roditeljima". Uroš je čak pitao Aneli da li su se poljubili u usta, na šta je ona odgovorila potvrdno, dodajući da su se juče čak 15 puta poljubili.

Republika

Foto: Instagram.com

Janjuš sa ženom Enom

Ova veza izazvala je veliku pažnju javnosti, a fanovi rijalitija "Zadruga" su oduševljeni što su Janjuš i Anela zajedno. Ostaje da vidimo kako će se njihova veza dalje razvijati, kao i kako će na nju reagovati Jnjuševa supruga Ena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
AlexRa

31.10.2023 05:47

Slučajno uđoh,namerno comm...ovi ljudi su extremno ružni,fizički(vrv i psihički) svi grupno!!! Ali, realno, ovu raspalu, plastičnu Analnu ne bih pipnula ni u*ranom motkom!!! To govori o svima. Nekad poželim da ispratim,al mi se ne kupuje TV. Xaxaaxaaa, jednostavno!!!