ZADRUGARKA ZAVRŠILA NA SAJTU ZA ODRASLE! Sandra Rešić krila ŠOK-BOMBU u telefonu, ovo nikad ni sa kim nije podelila! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.10.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić nam je otvorila svoju galeriju, pa pokazala eksplicitne fotografije.

ZADRUGARKA ZAVRŠILA NA SAJTU ZA ODRASLE! Sandra Rešić krila ŠOK-BOMBU u telefonu, ovo nikad ni sa kim nije podelila! (VIDEO)

Foto: Republika TV

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić bila je gošća voditeljke Milice Ivanović u poslednjem izdanju emisije "Rolerkoster". Sandra je Milici pokazala svoj telefon, a ona je uspela da otkrije mnoge zanimljive detalje.

Naime, najpre nam je otkrila da trenutno nije u vezi i da ne oseća da bi se mogla posvetiti nekome u potpunosti. 

Pevačica nam je, takođe, priznala da je njen eksplicitni snimak iz Zadruge završio na sajtu za odrasle, a potom nam je pokazala fotografiju u vešu, koja je napravljena samo za njene oči, te je niko drugi ne poseduje.

- Moj snimak iz Zadruge je završio na sajtu za odrasle, jer su nas nešto probudili, ja sam u brzini otišla da se presvučem i zaboravila na kamere, skinula se i eto... Ali ne mogu da nađem, volela bih, da vidim koliko pregleda ima - našalila se Sandra.

- Ovo je moja fotografija, slikala sam se da vidim koliko sam zgodna, inače ne šaljem te fotografije, bolje neka vide uživo, pa da se iznenade. Ne volim to moralisanje... Nije problem kad se objavi fotografija u kupaćem kostimu, ali je problem u donjem vešu - objasnila je Sandra Rešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading