ZVEZDAN JE VELIKI NASILNIK, NISAM PRVA KOJU JE TUKAO: Ana Ćurčić prekinula ćutnju, javno se oglasila, pa u sve UMEŠALA i Anđelu Đuričić!

Autor:

Zadruga

18.10.2023

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka odlučila da se javno oglasi i odgovori na sva pitanja

ZVEZDAN JE VELIKI NASILNIK, NISAM PRVA KOJU JE TUKAO: Ana Ćurčić prekinula ćutnju, javno se oglasila, pa u sve UMEŠALA i Anđelu Đuričić!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M.M./ATAImages

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić večeras se oglasila putem uživo prenosa na društvenoj mreži Instagram, gde je govorila o gorućim temama, negativnim komentara i navodnog pomirenja sa Acom Bulićem, za koje je istakla da se nije desilo, ali da su u nikad boljim odnosima. 

Ana nije želela preterano da komentariše bivšeg partnera Zvezdana Slavnića, ali je samo imala potrebu da istakne da je prema njoj bio nasilnik i da ona nije prva žena prema kojoj se tako ponašao. 

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Ne zanimaju me rijaliti fanatici. Zvezdan Slavnić je jedan veliki nasilnik i nisam prva žena koju je tukao, to je to. Pitala bih ljude kako bi se snašli na mom mestu? Pogidnu noge, pa onda  - govorila je Ana Ćurčić, pa se nadovezala na kontradiktornosti za koje je optužuju gledaoci još otkako je bila učesnik šeste sezone "Zadruge". 

- Donose mi sud prema rijalitiju, a 99% vas bi ušlo da je na mom mestu - odgovorila je Ana na negativne komentare.

Ana se takođe dotakla i raskida Zvezdana i Anđele Đuričić, jer je dobila

- Ista ta Anđela je tužila Slavnića za nasilje, zašto niko ne pita? Ja sam rekla da neće da izdrže mesec dana i da će da dobije to što je dobila - nastavila je Ćurčićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

19.10.2023 12:54

Ne znam kako ima obraza da se oglašava sa starim mantrama kada je imala skoro sedam sati na najgledanijoj televiziji da sve potanko objasni. Ne! Bio joj skup taksi do Šimanovca i nije bilo Bulića da je vozi i izigrava telo hranitelja i savetnika i Zorice nije bilo. Opet se hvata na Anđelu i njen očigledan uspeh u svakom pogledu. A, Ana šta ćeš da radiš kada te isteraju iz skupog stana za već za novu godinu. Da li ćete je udomiti u "Elitu"?