TRUDNA ALEKS NIKOLIĆ OSTAJE NA ULICI: Majka očajna zbog DRAME, od Cara nema POMOĆ!

Autor:

Zadruga

16.10.2023

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić se našla u neprijatnoj situaciji!

TRUDNA ALEKS NIKOLIĆ OSTAJE NA ULICI: Majka očajna zbog DRAME, od Cara nema POMOĆ!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ATA Images

Taman što je stala na noge nakon raskida sa Filipom Carem, + sačekao je novi problem. Dok kupuje stvarčice i bira opremu za devojčicu koja treba da stigne u aprilu, Aleksandra mora da napusti stan u kom živi, a nema gde da ode, piše Svet. 

Foto: ATA Images, youtube.com/RTV Pink Official

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

- Aleksandra živi kao podstanar, ali valjda ti ljudi čiji je stan žele da ga prodaju, tako da će uskoro morati da izađe iz njega. Taj stan je povoljno plaćala, ali sada ne može da nađe ništa po normalnoj ceni. Zabrinuta je kako će sve sama izgurati, treba da se seli, trudna je. Nema novca da kupi stan sebi i detetu, a i kirije su preskupe. Sada ništa ne može ni da radi, jer je u drugom stanju, a i kad se porodi biće sama sa detetom i opet neće moći da radi. Njoj zaista treba pomoć, ali Aleks ne kuka, ne žali se nikome, navikla je da se bori, ceo život se sama bori, sve je sebi obezbedila, n isu je roditelji gurali, ali trenutno teško živi. Na kakav god način da se snalazila, nije očekivala milostinju od bilo koga, sposobnma je, ali trenutno ne može da radi. Uzme ona i sada neke pare sponzorstva i reklama sa Instagrama, ali to nisu sigurni prihodi - kaže drugarica za Svet i dodaje:

Foto: ATA Images

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

- Njena majka ima stan u krnjači, ali Aleksandra ne može da zamisli da živi sa njom, želi da sa bebom ima svoj mir. Ona će svoju majku svakako da izdržava, tako da joj je to još dodatni teret, sad svi zavise od nje. Aleks posebno ne želi da bude u tom stanu, jer ga je kupio njen otac za koga je ne vežu lepe uspomene. Nemaju nikakvu komunikaciju, pričala je ona i javno kako je otac mučio, prebijao, kako je silovao njenu majku pred njenim očima, kada je imala petnaestak godina. Najviše je boli što će po svemu sudeći i njena ćerka odrastati bez oca, baš kao što je i ona, sama je kriva za taj izvor. Cara ne zanima kako će ona sve to izgurati, on samo za medije glumi brižnog čoveka, koji obećava sve i svašta, ali njega čovek ne može da se osloni. Aleksandra i ne želi da zavisi od njega, niti ima neku pomoć sa te strane. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Cilka

16.10.2023 16:47

Al ga nafilovaste Jadna Bujka opet prosi Nema gde to smo već videli od Milice Kemez Kod mame ne moze Ma stvarno Aj fanovi saljite saljite ako nemate nikog blizeg Saljite parazitima Grade mi se

Ррррр

16.10.2023 17:12

Иста каи мамс. Хоће стан неможе са мамом, нема,"љубави" . Нека пуши па заради или др јави тароту