BRUKA U CRIKVENICI ODJEKNULA KAO BOMBA! Carevi roditelji jurcaju za Aleksandrom, a EVO šta zaista misle o njoj!

Autor:

Zadruga

09.10.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car priznao sve šta se dešava u porodičnom domu u Crikvenici!

BRUKA U CRIKVENICI ODJEKNULA KAO BOMBA! Carevi roditelji jurcaju za Aleksandrom, a EVO šta zaista misle o njoj!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, ATA Images

Nakon raskida Aleksandre Nikolić i Filip Cara, kao bomba odjeknula je vest da je starleta u drugom stanju. Car je u emisiji ,,Premijera" ispričao da su njegovi roditelji i dalje u kontaktu sa Nikolićevom, a potom izneo i tvrdnje da nisu najsrećniji zbog njene prošlosti, o kojoj je i ona sama pričala tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga". 

Foto: ATA Images, youtube.com/RTV Pink Official

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

- Oni su se čuli sa njom, nemaju loše mišljenje o njoj. Kao i za mene, i za Aleksandru se vezuju ružne stvari, nije bila ni bajna, ni krasna, ali ona je neko ko se u toj granici, stvarno se promenila. Ona i ja smo u kontaktu, veoma je kompleksna, jako je napeto, pričamo kako ćemo, šta ćemo, onda krene ona, što sam ono uradio, što sam ja ono, pa prebaci, pa hormoni, pa kao i svaku ženu koja je povređena, nervira to - ispričao je Filip. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veronika

10.10.2023 14:31

Ovom propalitetu smeta njena proslost. A sto si ulazio u vezu sa njom, pravio joj dete, pozvao je u Crikvenicu, a sve vreme si je varao, iza ledja zvao jos gore profuknjace od nje... i tebi smeta njena proslost. Smrad