SADA SVE ZASMEJAVA, A IZA OSMEHA KRIJE VELIKU TUGU: Teška životna priča Uroša Stanića, prvog otvoreno gej takmičara "Elite"

Autor:

Zadruga

08.10.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi influenser i medicinski radnik je pre ulaska u "Elitu" imao žestok okršaj sa svojim ocem, koji nije mogao da prihvati njegovu orijentaciju!

SADA SVE ZASMEJAVA, A IZA OSMEHA KRIJE VELIKU TUGU: Teška životna priča Uroša Stanića, prvog otvoreno gej takmičara "Elite"

Foto: Republika.rs

Uroš Stanić

Uroš Stanić, aktuelni učesnik "Elite" i prvi otvoreno gej takmičar ovog rijalitija pre ulaska u ovaj format imao je problema sa porodicom. Uroš je tokom svog "lajva" na društvenoj mreži TikTok ispričao kako su ga se odrekli javno.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić

- Moji su me izbacili iz kuće, katastrofa. Odrekli su me se javno. Ja kažem majci: "Zar ti nije žao, bio sam uz tebe kada niko nije bio". Ali nema veze, moj tata... Sve ću izneti javno. Ako misli da može da sakrije, ne može nište - ističe Uroš i dodaje:

- On je toliko zlotvor. Rekao mi je: "Budem li te našao u stanu, ima da te ubijem". I ja moram da jurim kofer, da se pakujem i da bežim brzo da me ne ubije klošar. I to je otac? To je zlotvor, to nije otac. A zašto da me ubije? Zato što sam gej, pa šta ako sam gej? Nisam nikoga ubio ljudi - kroz suze je poručio Uroš u svom uživo uključenju pre ulaska u "Elitu 7".

Uroš je nekoliko puta u "Eliti" pričao o ovim situacijama, ali je i istakao da nije sve otkrio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading