ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Trudna Aleks se VRAĆA u Crikvenicu - Car najavio dolazak nakon OTKAZANOG gostavanja na Pinku!

Autor:

Zadruga

03.10.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car jednom objavom šokirao sve svoje pratioce!

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Trudna Aleks se VRAĆA u Crikvenicu - Car najavio dolazak nakon OTKAZANOG gostavanja na Pinku!

Foto: ATA Images, TV Pink

Kako je prvobitno najavljeno, bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Filip Car je trebalo da se večeras pojavi u Šimanovicma kako bi gostovao u emisiji "Amidži šou", ali do toga neće doći. On je svoje gostovanje otkazao, a umesto njega u studio stiže starleta Stanija Dobrojević.

Car se nije oglašavao ovim povodom, a večeras je na društvenoj mreži Instagram okačio snimak, gde se vidi kako vozi motor po Crikvenici i uživa u zalasku sunca. Pre toga je imao zanimljivu objavu.

Republika

Foto: Instagram.com

Car se vozi po Crikvenici

Naime, Car je podelio sliku neonskog znaka, na kom piše "dolazi ljubav". Ovo sliku je podelio sa profila repera Slobodana Veljkovića Cobija, a mnogi su se zapitali da li je ovim najavio da je spreman za novu ljubav ili pomirenje sa bivšom devojkom.

Republika

Foto: Instagram.com

Careva objava na Instagramu

Podsetimo, nedavno je trudna Aleksandra Nikolić raskinula veridbu sa njim, otkrila da je bio nasilan prema njon, a zatim niz šokantnih optužbi na njegov račun.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ATA Images

Car i Aleks

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Iva

03.10.2023 21:00

Olos 🤮

Vanja

04.10.2023 05:46

Znači istina je da je ovaj Filip strašljivko. Ne sme od Kristijana i na televiziju. Pa čim se on plaši mačke, miša, pauka... veliki je "dasa"- nema šta. Nije on sam u glavi.