TRUDNA ALEKSA SE GUŠI U SUZAMA, KOLABIRALA U STUDIJU: Car počeo da je RASKRINKAVA nikad surovije!

Autor:

Zadruga

29.09.2023

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić se gušila u studiju zbog Filipa Cara.

TRUDNA ALEKSA SE GUŠI U SUZAMA, KOLABIRALA U STUDIJU: Car počeo da je RASKRINKAVA nikad surovije!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U večerašnjoj emisiji ,,Pitanja novinara" voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je Aleksandru Nikolić, koja je nedavno potvrdila da je trudna. U jednom trenutku voditeljka je dobila potvrdu da je na vezi uživo Filip Car, kog je Aleksandra optužila da ju je maltretirao tokom veze.

 

Aleksandra je napustila emisiju i u uglu studija počela da se guši u suzama. Ona nije mogla da se suoči sa Carem uživo u emisiji, te se sklonila. Kamera je uspela da zabeleži Aleksandrino gušenje u suzama.

Za to vreme Car je pokušavao da milionskom auditorijumu objasni šta se zapravo desilo, te da je Aleksandra još uvek u rijalitiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić plače u studiju

 

- Znate li koliko je na Balkanu trudnica, koje rade po dva posla, pa ne idu nekim putevima, kao ona, njoj su vrane popile mozak. Meni se srušio svet kad mi je rekla da ide na abortus, da nije spremna na abortus - rekao je Car.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading