JANJUŠ ZGROZIO REGION! Proglasili ga MANIJAKOM zbog onoga šta je uradio sa ženskim donjim vešom: Ponižava bivšu ženu!

Autor:

Zadruga

29.09.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponašanje Marka Janjuševića Janjuša šokiralo gledaoce rijalitija "Elita"!

JANJUŠ ZGROZIO REGION! Proglasili ga MANIJAKOM zbog onoga šta je uradio sa ženskim donjim vešom: Ponižava bivšu ženu!

Foto: Republika.rs

Nakon završetka emisije "Gledanje snimaka", Marko Janjušević Janjuš je otišao do sobe za rehabilitaciju, gde inače spava, pa navukao ženski donji veš preko glave i tako pričao sa svojim cimerom Mensurom Ajdarpašić. Mensura je ova potez zasmejao, ali ne i većinu publike, koja je bila zgrožena Janjuševićevim ponašanjem.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš sa ženskim donjim vešom

Naime, ispod ovog klipa na zvaničnom Jutjub kanalu rijalitija "Elita" ostavljeno je pregršt negativnih komentara, gde je više ljudi navelo da Janjuš na svaki način pokušava da privuče pažnju, kao i da svojim ponašanjem ponižava svoju bivšu suprugu i njihovu ćerku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš sa ženskim donjim vešom

"Ne zna ni on više šta bi uradio da dobije pažnju. Poneo gaće od žene, a bruka nju i ćerku", "Koliko nisko ide ovaj Janjuš, sprda ženu i dete svoje", "Znači ogavan je", "Teška prostačina", "Njuši čovek, to svi manijaci rade", "Koliko je bedan ovaj Janjuš", "To je Enin donji veš, uneo je kad je ušao", "Našao ih je pre par dana u garderoberu", "Sram ga bilo, kako se ruga Eni", "Aneline up*šane gaće", "Kako on ponižava tu jadnu ženu", samo su neki od komentara ispod ovog klipa.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš sa ženskim donjim vešom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Aba

29.09.2023 11:11

Da bi privukao pažnju... Pa zbog toga su i ušli u rijaliti, da nas zabave i nasmeju. Za sada to uspeva samo Janjuš. Ostali su kao mrtve ribe, naduvani od zavisti, ljubomore, mržnje, laži, gluposti...Đedovića pod hitno treba odvojiti od kume, pojela ga njena opsednutost i mržnja prema Ani Ćurčić, uvukla ga u svoju mračnu osobnost i Đedović postao kao ženski Petko i baba jadikovka. Treba Đedoviću neko da ga vrati u sadašnje dešavanja rijalitija pa da "oplete", ovako sve prolazi mimo njega, ništa ne primećuje i komentari mu "klimavi".

Sa

29.09.2023 15:27

@Aba - Potpisujem sve. Osim Janjuševog gledanja u šolju, "udvaranja" Aneli, sada maske za spavanje (tange iz garderobera jedne od učesnica, Mensurovi komentari i "podrška" toj vezi su za sada jedina smešna i zabavna situacija u Eliti. Sve ostalo je već viđeno, sumorno, buđavo, kopijina kopija. Uz Matorine ljubavne svađe i bežanje od očito malo joj već dosadne partnerke koja ne ume sastaviti 3 rečenice, devojaka koje misle da mogu biti Maja, Terze koji bi malo da bude Bilal a onda da ima stalnu devojku, fanove i poklone a bit će tu i testova za trudnoću, Majčica koji ne zna jeli došao ili pošao ..., sve je to "teško" gledjivo i ne drži pažnju.