NIKAD JAČI TAKMIČARI U ZADRUZI 7: Voditelj otkrio ko će gledaoce prikovati za ekran!

Autor:

Zadruga

21.08.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Darko Tanasijević otkrio nove detalje o Eliti!

NIKAD JAČI TAKMIČARI U ZADRUZI 7: Voditelj otkrio ko će gledaoce prikovati za ekran!

Foto: Instagram.com printscreen

Javnost bruji o najnovijem projektu pod nazivom "Elita", koji već obećava, s obzirom na brojna zvučna imena, koja su već potvrđena za ulazak.

Iako se produkcija trudi da sve organizuje u strogoj tajnosti, kako bi publici priredili spektakl, voditelj Zadruge, Darko Tanasijević, otkrio je šta gledaoce očekuje i šta se sve priprema, a svima je poručio da mogu očekivati nešto neviđeno do sada:

Republika

Foto: Ilustracija, Instagram.com

Darko Tanasijević

 

- Treme već odavno nema, ali je odgovornost najveća do sada i srećan sam što mi je ponovo od strane čelnih ljudi Pinka ukazano poverenje da budem deo voditeljskog tima najvažnijeg, najskupljeg i produkcijski najzahtevnijeg projekta, koji je ujedno i okosnica nove programske šeme Pinka. Posebno sam srećan što sam ove godine blažen među ženama, jedini sam muškarac u voditeljskom timu i nadam se da će Dušica, Ivana, Maša i Ana biti dobre prema meni, jer sam u manjini (smeh). Srećan sam, stvarno, zbog tima u kojem radim, svi smo maksimalno posvećeni pripremama "Elite" koja će biti potpuno drugačija od "Zadruge". Koncept, pravila, izgled grada u kom će živeti takmičari koji će ove godine biti nikad jači, fakultetski obrazovani, znam da će i neki potpuno novi likovi prikovati gledaoce za ekrane. Mnogo toga se menja, uvode se brojne novine i teško mi je prećutim i sakrijem kad god me neko pita za "Elitu", a to je svakodnevno, na svakom koraku! Verujem u nas, verujem u ovaj projekat jer znam šta, koliko i kako radimo i da ćemo oduševiti gledaoce - rekao je Tanasijević za Pink.rs.

Republika

Foto: Ilustracija

Darko Tanasijević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Maša

21.08.2023 21:46

Nema šanse da gledam, koga Maju, Mensura, Andjela i ostale? Ako je to "elita" onda smo kao društvo dotakli dno?🤮🙏🤔