ŽIŽA IZAŠLA IZ ZADRUGE, pa molila da HITNO NAPUSTI STUDIO!

Autor:

Zadruga

26.02.2018

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremešna glumica Žiža Stojanović ludo se zabavila u rijalitiju "Zadruga", ali tome je došao kraj budući da je upravo ona sinoć ispala iz ovog šou programa. I čim je došla u studio, popularna Žikulica imala je jedan problemčić te je zamolila da napusti studio, a to je voditeljku Dušicu Jakovljević zbunilo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dušica Jakovljević

- Ja moram da idem u toalet! U toalet, zato što sam se uzbudila! Molim vas. Samo kratko, kratko, kratko! - rekla je tiho Žiža, a Dušica joj je odmah izašla u susret i najavila glumičin profil kako bi ona mogla da ode i obavi fiziološku potrebu.

Glumica kojoj je 87 godina, pet meseci provela je u rijalitiju "Zadruga" kao ravnopravni takmičar i tokom tog peroda poakazala je da ume da se izbori za sebe, ali i brine o svojim potrebama. Ona se sinoć borila za ostanak u rijalitiju sa Dragicom Janičić, Markom Janjuševićem Janjušem i Banetom Čolakom, a kako je po preseku glasanja imala najmanje glasova publike, napustile je rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading