MARIJA KULIĆ TUŽILA BEBICU: Miljanina majka besna kao ris, njeno obraćanje Macanoviću izazvaće haos!

Autor:

Zadruga

16.08.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić je odlučila da tuži Bebicu za sve klevete i iznošenje prljavog veša!

MARIJA KULIĆ TUŽILA BEBICU: Miljanina majka besna kao ris, njeno obraćanje Macanoviću izazvaće haos!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica se ne smiruju nakon iznenadnog raskida, te se svakodnevno prepucavaju putem Instagram profila, a kako se Marija, Miljanina majka, na ovu temu nije oglašavala, ona je odlučila da stavi tačku na sve i pomoć potraži od državnih organa.

Naime, Marija je otkrila kako će tužiti Bebicu za sve izrečeno, te da mu sledi oštra kazna za klevete na račun porodice Kulić:

Republika

Foto: TV Pink, ATA Images

 

 

- Čovek nema adresu stanovanja. Bio je prijavljen na adresu moje prve komšinice dok je bio kod nas, da bi mogao da izvadi pasoš. Istog dana kada je otišao, žena ga je odjavila da joj ne bi slučajno napravio neki problem. Na svoje ime nema ništa za sada, a ako bude imao, kazniće se tako, kao svi. Kada će to biti, ko zna. Tužbe idu, naravno za sve za šta ja imam dokaze, a to je ugovor kod advokata kojim je obavezan da vrati pozajmljeni novac i snimljene klevete. Zato je pustio m*da jer zna da ne može biti novčano kažnjen. Može da jede go*na neprestano. Za prepucavanje preko medija nemam vremena, niti šta od toga, mislim, nemam koristi - rekla je Marija za Espreso.

Republika

Foto: Privatna arhiva, youtube.com

 

Da podsetimo, Bebica je pre samo nekoliko dana gostovao u emisiji "Narod pita", gde je obelodanio kompletan prljav veš porodice Kulić, a za šta će, kako Marija tvrdi, odgovarati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading