VODITELJA PINKA STIGLE KLETVE I CRNA MAGIJA: Darko Tanasijević napustio Srbiju, pa mu problemi pokucali na vrata, za sve okrivio koleginicu!

Autor:

Zadruga

04.08.2023

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Tanasijević našao se usred oluje!

VODITELJA PINKA STIGLE KLETVE I CRNA MAGIJA: Darko Tanasijević napustio Srbiju, pa mu problemi pokucali na vrata, za sve okrivio koleginicu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon vrednog rada na šestoj sezoni rijalitija "Zadruge" i emisijama "Narod pita", voditelj televizije Pink Darko Tanasijević otišao je zasluženi odmor. Darko je odlučio da ove godine uživa na Hrvatskom primorju, pa je tako posetio Istru, odakle se danas oglasio. 

 

 

Na Instagramu je isprovocirao koleginicu voditeljku Ivanu Šopić koja mu je ubrzo i odgovorila. Međutim, izgleda da su Darka stigle ,,kletve" koleginice, budući da ga je već dan kasnije sačekala oluja, te nije mogao da uživa. 

- Tako je, bre! neka niko ne uživa kad ne mogu ni ja! Ćiribu-ćiriba - napisala je Šopićeva na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Darko Tanasijević i Ivana Šopić

Jasno je bilo svima da je u pitanju samo šala voditelja televizije Pink, ali će tako i Šopićeva uskoro imati priliku da ode na odmor i Tanasijeviću sve vrati. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading