ĐEKSON HOĆE DA VERI MINU: Pada prosidba u ZADRUZI?

Autor:

Zadruga

23.02.2018

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najkontroverzniji par u rijalitiju "Zadruga", Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson na kraju će biti možda najskladniji budući da su danas otvorili krajnje ozbiljnu temu. Đekson je u razgovoru Mini otkrio da bi je zaprosio, ali koči ga samo jedan problem:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina i Đekson o veridbi...

- Da sam ja tebe prevario, a da si ti ušla ovde i da nisi imala nikoga napolju, ja bih sada bukvalno tražio prsten da napravimo svadbu. Nije meni prvi put da je prevarim ribu, a da se to printskrinuje, i da ona ništa ne uradi, a ja da se izložim u stilu: "Koja sam stoka, a ona mica" - otkrivao je Đekson svoje namere pred Danicom Janićijević, a Mina je imala zanimljiv predlog:

-  Šta me briga, šta je on sve radio, nije trebalo da mu se vratim, ali nisam mogla...Falilo mi je da legnem kući da me on zagrli, falila mi je priča...Evo možeš za 18-ti da me zaprosiš i ja sve da ti oprostim - predložila je Vrbaški svom dragom. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina i Đekson

Svemu ovome svedočila je Dragica Janjičić, a da li će se sve završiti svadbom, vreme će pokazati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

23.02.2018 10:58

Čist marketing