MILJANA KULIĆ BRILJIRA: Išla sam kod Cece na SLAVU!

Autor:

Zadruga

23.02.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić gostovala na improvizovanoj radio-stanici Amnezija, gde je jedno od pitanja bilo vezano za njeno proganjanje poznatih ličnosti, koje je pročitao novinar Milan Milošević, a kome je trudna starleta priznala da je Ceca Ražnatović bila jedna od njenih žrtava.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Miljana Kulić

- Poznata si po tome što si uhodila poznate ličnosti, ali mi razumemo da si ti samo želela da se nađeš u njihovoj blizini, a koliko sam čuo u tvojim izlaganjima, kako ti je izgledalo to što važiš samo za nekog ko je uhodio poznate ličnosti i da li se osećaš mnogo gore zbog toga? - Miljanu je upitao Milan Milošević.

Ceca i njena sestra su mi maksimalno posvetile vreme i pažnju. Posle toga sam se čula s njom

- Ja sam imala veliku želju i potrebu da upoznajem poznate ličnosti, čak sam jednom bila i na slavi kod Cece. Pre toga sam otišla u Žitorađu da pitam njene roditelje kada će ona doći. Oni su mene tom prilikom pozvali na slavu, kao i njena baka, koja više, nažalost, nije živa. Dala mi je njene slike sa Arkanom sa venčanja, ali tad ona nije bila toliko poznata javnosti, sada je dostigla maksimum. Fenomenalno sam se provela na slavi. Bila sam sa Cecom i njenom sestrom, one su meni maksimalno posvetile vreme i pažnju. Posle toga sam se čula s njom, tako da sam ostvarila tu neverovatnu želju. Što se javnih ličnosti tiče, pratila sam ih odmalena u takmičenjima. Kupovala sam 5.000, 10.000 kartica da glasam za njih tokom takmičenja, a oni se me posle nazvali bolesnom osobom - ispričala je Kulićeva.

RepublikaFoto: instagram.com/craznatovic_official
Lidija i Ceca

Inače, u to vreme se pričalo da je Kulićka jednom prilikom bila toliko uporna u opsedanju Cecinih roditelja da su morali da reaguju i organi reda, pa ju je policija jedva udaljila od njene kuće u Žitorađi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading