SLOBA IMAO PREDINFARKT: Zbog toga je završio u Urgentnom!

Autor:

Zadruga

23.02.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović nakon naporne večeri završio u Urgentnom centru zbog predinfarktnog stanja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija i Sloba

Pevaču je iz čista mira pozlilo u ranim jutarnjim časovima, kada je počeo da se žali na ubrzan rad srca, zbog čega se još više uspaničio, te mu se povećao i krvni pritisak. Hitna pomoć je intervenisala oko šest ujutru i on je odvezen iz "Zadruge" kako bi mu ukazali prvu pomoć. Njegova devojka Luna Đogani bila je van sebe kada se sve ovo dešavalo, pokušavala je da ga smiri, ali ni njoj to nije polazilo za rukom jer je Sloba insistirao da zovu Hitnu pomoć.

Iako kamere toga momenta nisu bile usmerene ka Slobi, novinar Milan Milošević banuo je u rehabilitaciju, gde su Miljana i Miki ćaskali i obavestio ih da je njihov cimer odvezen u Urgentni centar jer mu je pozlilo.

- Odveli su Slobu, loše mu je jako. Usporio mu se rad srca. On je hipohondar, uveliča i onda mu bude još gore. Usporen mu rad srca, ali mu srce jako udara. Odveli su ga da mu izmere pritisak - rekao je Milošević kada je u šest jutros ušao kod Mikija Đuričića i Miljane Kulić u izolaciju da ih obavesti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Slobodan Radanović

Inače, tokom cele večeri pre nego što je Radanoviću postalo loše, upućeno je niz provokacija na njegov račun. Gledaoci su postavljali pitanja koja nisu bila nimalo prijatna, pa su zadrugari polemisali da je to bila samo kap u prepunoj čaši.

Slobi je bilo i jako loše pre Zadrugovizije, koja je održana pre dva dana. On je sve vreme ležao i žalio se na nesnosne bolove u glavi, pa mu je čak i njegova još uvek zakonita žena Kija donosila lekove i dolazila da ga obilazi.

- Stresan period je bio iza njega i očigledno je uticao na pevačevo zdravlje. Radanoviću je ukazana lekarska pomoć. Doktori su mu dali lekove za smirenje i injekciju protiv visokog pritiska, pa je nakon toga otišao u krevet i nije izlazio iz njega - kaže izvor blizak produkciji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Ljubica

23.02.2018 10:56

Iz kreveta nije izlazio i pre predinfarktog stanja

Odgovori 16 0
Milena

23.02.2018 11:05

Dok je bio u braku ziveo je bezbrizno a sad morao da razmislja .

Odgovori 14 1
mara

23.02.2018 12:00

U sedmoj sam deceniji i nikada do sada nisam videla nekog sa teskom glavoboljom ko u slast pojede dva velika sendvica i zalije sa 200ml. tecnosti.

Odgovori 13 0
Mira

24.02.2018 18:04

Jos jedna nova igra..da izadje i spoji glasove sa Lunom...