JEDNA MLADA BOSA U HALJINICI, DRUGA NOSI ODELO! Zavirite u luksuznu vilu na Svetom Stefanu, Matora i Anita na korak do svečanog čina!

Autor:

Zadruga

11.07.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za venčanje Anite i Matora!

JEDNA MLADA BOSA U HALJINICI, DRUGA NOSI ODELO! Zavirite u luksuznu vilu na Svetom Stefanu, Matora i Anita na korak do svečanog čina!

Foto: Instagram.com

Anita i Matora

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović spremne su da stanu na ludi kamen. Njih dve se danas udaju u luksuznoj vili na Svetom Stefanu, gde su se okupili njihovi najbliži prijatelji, koji će prisustvovati svečanoj ceremoniji.

Republika

Foto: Instagram.com

Venčanje Matore i Anite

Njih dve su na svojim Instagram profilima podelila fotografije sa venčanja. Matora nosi specijalno belo odelo, dok se Anita odlučila za kratku belu haljinu. Ono što su svi primetili je i da će Anita biti bosa na venčanju.

One su ispozirale ispred ogledala, na kom su ispisana njihova imena i datum venčanja, a zatim su pokazale i svečani sto i dekoraciju koju su pripremile za ovu priliku.

Republika

Foto: Instagram.com

Venčanje Matore i Anite

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Svadba

11.07.2023 17:13

Nadam se da Matora neće napiti se ili poplaviti prije nego se venčaju i to, od uzbuđenja i sreće. Divan ambijent, lepe dekoracije i najbolji prijatelji su tu uz Matoru. Bravo za prijatelje! . Da li ima ijedan Anitin prijatelj? Poodice nema niti od jedne devojke i to je rezumljivo. Trebat će vremena da ovo porodica prihvati a to najviše ovisi o njima dvema da pokažu da i takve zajednice mogu lepo funcionisati. Sretno Matora i Anita, živite sretno i u ljubavi! Meni je samo Sv. Stefan izgubio malo draž i čaroloju, ja bih sad nešto drugo odabrala. Ova muzika što dreždi a oni dižu čaše i ruke, nikako mi se ne uklapa u morski ambijent, baš odudara, vuče na kafanu.