(VIDEO) Luna i Sloba pred raskidom!

Autor:

Zadruga

21.02.2018

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Sloba Radanović opet su se prepirali!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović i Luna Đogani

- Znam da i ti isto misliš za nas da su nam malo zahladneli odnosi. Ja bih volela da znam zbog čega je to tako. Ti izgledaš mnogo gore od mene. Ti me više ne gledaš isto. Ja vidim, imam oči. Ovo nije veza koju sam ja imala do pre neki dan. Ne znam šta se desilo - govorila je Luna.

- Kako te gledam? Gledam te zato što si tako smorena non-stop i na d*kana. Ja šta god tebi kažem, to nije ok! Luna, ti misliš da sam ja debil?! Teško mi je što imamo ovakav odnos - pričao je Sloba.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović i Luna Đogani

- Nisam čula da si se zasitio mene! Misliš da ti ja to ne bih rekla?! Ne znam šta je problem! Ja imam neki problem u glavi! Ako ti misliš da sam se ja ohladila, ja ona treba da slavim što ti ideš u izolaciju. Ja znam da bez tebe ne mogu da funkcionišem - nastavila je Luna.

- Meni se ceo svet vrti oko tebe! - odbrusio je Sloba svojoj devojci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Ljubica

21.02.2018 11:30

Njih je samo seks vezivao. Ako se strast posle 5-6 meseci ne pretvori u ljubav, veza puca. Ako mu Kija oprosti ovu sramotu, promeniću mišljenje o njoj.On ne zaslužuje Kiju. On je Luni doneo reklamu, Luna njemu, Kija svima njima.

Odgovori 15 0
mara

21.02.2018 14:07

Sloba je mnogo puta dobijao uvrede da je debil i retard.

Dea

21.02.2018 17:53

Pogrešna jprocena. Sloba ludo voli Lunu,kao i ona njega. Njihoa ljubav je fatalna. Oni ne mogu jedno bez drugog. Utoćete se uveriti nakon njihovog izlaskai opstanka dalje.Sem toga, , za njega bivša je jdaleka prošlost. ona je njega varala u vezi.On nju ne voli, naprvio je hiruški rez i to gotova priča. Uzdignute glav ekorača napred sa Lunom.Povremeno se koška salunom jer jeljubomorna....što je normalno

mara

21.02.2018 17:56

Luna kanali Slobu i naziva ga retardom i debilom. Da li je to ljubav? Izmedju ljubavi i mrznje.