Đekson ostavio Minu zbog Anđela!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Đerić Đekson šutnuo je maloletnu Minu Vrbaški zbog Anđela Rankovića, pa je posle satima molio da se pomire. Iako je mislio da će mu se ona vratiti posle sat vremena, maloletnica je otišla iz zajedničkog kreveta.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anđelo zakuvao sve..

Sve je počelo kada je maneken prethodne noći prokomentarisao da Mina, po njegovom mišljenju, ima najlepše lice od svih devojaka u rijalitiju, pored njegove devojke Teodore Džehverović. Kada je to saznao od novinara, Đekson je potpuno poludeo.

- Alo, bre, šta je ovo? Neću da te niko spominje u tom kontekstu. Na šta ovo liči? Vi ste se vatali na početku. On se i dalje loži na tebe, a ti se smeškaš. Moju ribu neće ni sa kim da povezuju - razdrao se reper na starletu i odmah ju je ostavio naočigled svih. Minu je Jelena Krunić, koju je Đekson šutnuo zbog nje, savetovala da se ne nervira i da ostane imuna na reperove reči. Nemanja je totalno poludeo kada je video da njegova bivša i sadašnja devojka sasvim opušteno razgovaraju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

Posle nekog vremena Đekson je prišao Mini da se pomire, ali ona je bila izričita u tome da je ipak najbolje da prekinu.

Đekson: Na šta ovo liči?! Vi ste se vatali na početku. On se i dalje loži na tebe, a ti se smeškaš

- Ja sam imao toleranciju kad si ti loše stvari radila, što ti nemaš toleranciju sad? Nisam ti ništa toliko loše uradio. Dok se nisi savetovala sa drugima, htela si da se pomirimo. Lepo ti kažem izvini. Znači nećeš da budemo više zajedno? Došla si ovde i molila me da se poljubimo, znači došla si ovde da me zaljubiš u sebe, da me omekšaš i da pokažeš kako možeš da me zaje*eš, da me usereš, da se osvetiš. Da li furaš inat ili ne osećaš želju da budeš sa mnom? Kažnjavaš me, svetiš mi se, šta je problem - pokušavao je Đekson da odobrovolji Minu.

RepublikaFoto: instagram.com/Printscreen
Nemanja Đerić Đekson

Vrbaški je odlučila da ne želi pomirenje sa reperom.

- Nemanja, ne želim sve ponovo da bude isto. Ponižavaš me ovde pred novinarima. Uvek iste scene praviš. Nisam ja više ista Mina. Promenila sam se od kad sam bila napolju. Neću više ovo sa tobom. Neću da se mirimo, neću da spavamo zajedno više - bila je kategorična Mina.

Nemanja je potpuno pobesneo zbog ove situacije, osećao se poniženo i iznevereno. Ona je napustila Đeksonov krevet i svoju posteljinu prebacila kod Lune Đogani, koja je spavala sama jer je njen dečko Sloba Radanović u sobi za potrčke. Vrbaški se u nekoliko navrata i rasplakala, ali od svog stava, da ne želi više vezu sa Nemanjom, nije odustala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading