ANĐELA SKLOPILA PAKT ZA UNIŠTENJE ANE I ZVEZDANA: Stiže iz Đenovića HLADNA OSVETA, saznala za sav PRLJAV VEŠ i dogovore!

Autor:

Zadruga

04.07.2023

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić spremna da se osveti Ani Ćurčić i Zvezdanu Slavniću!

ANĐELA SKLOPILA PAKT ZA UNIŠTENJE ANE I ZVEZDANA: Stiže iz Đenovića HLADNA OSVETA, saznala za sav PRLJAV VEŠ i dogovore!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić

Crnogorska starleta Anđela Đuričić vrele dane provodi na Crnogorskom primorju, a u društvu joj se odjednom našla bivša drugarica Ane Ćurčić, Jovana Novakov Šmizla. Ovi šok kadrovi isplivali su na starletinom Instagram profilu, a kada je pokazal da joj je Šmizla u društvu, komentari nisu prestajali da se nižu jedan za drugim. 

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić i Ana Ćurčić

Podsetimo, po Aninom ulasku u Zadrugu 6, govorilo se o prijateljstvu sa Šmizlom, a nakon toga ona je okrenula drugi list i krenula da napada Ćurčićevu, pa je stala na Anđelinu stranu. 

 

Komentarisalo se da su se njih dve spremile kako bi uništile Anu i Zvezdana zajedno. Međutim, njih dve su istakle da su se našle i da uživaju u ovim vrelim danima, ali ostaje nam da vidimo šta će se desiti u nastavku ovog burnog odnosa. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nadica

04.07.2023 19:35

Sastala se dva ološa!!! Ova sa napumpanim usnama pokušava da uđe u sledeču Zadrugu (pošto u 6-cu nije usoela (zbog testova na opijate!)! Anđela je već svima transparentna - da ne kažem providna, jer je pokazala koliki je ološ!!!

Opa

04.07.2023 20:14

Opa, eto nam opet Šmizi u novine. Našla način da i nju spomenu. Koja ili kakva joj je uloga sada ? Da li je ona Zvezdanov golub pismonoša ili će biti Anđelina drugarica na određeno vreme. Beše Šmizi drugarica Anina, zatim promenila tabor i otišla bolesnu Slavicu slikat i pomoći da napiše poruku kćerki Anđeli, plesala je malo i uz Moku i Tamaru pa negde posrnula, postala im nevažna. Sad se malo prilepila uz Anđelu koju je upoznala nedavno i eto su već prisne. Meni ona dođe kao porez, zalrpi se za čoveka i ne možeš pobeći. A porez niko ne voli, svi bi pobegli od njega

Goca

04.07.2023 20:55

Jos postoji sansa za tvoje lecenje,iskoristi