SMEJAO SE DALILI, A SAD RADI ISTO! Cara ocrnili zbog PROSJAČENJA na TikTok-u!

Autor:

Zadruga

01.07.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar na žestokom udaru korisnika društvenih mreža!

SMEJAO SE DALILI, A SAD RADI ISTO! Cara ocrnili zbog PROSJAČENJA na TikTok-u!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Intagram.com

Bivši zadrugar Filip Car je tokom učešća u "Zadruzi" često isticao da je borac za pravu, osuđivao je cimere koji su sebični i halapljivi, zbog čega se kasnije našao na udaru publike. Naime, mnogi su smatrali da je ispao licemeran jer je ranije osuđivao zadrugare, a naročito Dejana Dragojevića, zbog toga što skuplja hranu, a potom i sam to radio u šestoj sezoni.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Car i Aleks

Zamerili su mu i što je prodavao cigarete, zbog čega je ranije urnisao druge takmičare, a sada je ponovo na udaru javnosti zbog toga što je otvorio TikTok profil i zbog toga što drži "lajv" mečeve sa Aleksandrom Nikolić.

Republika

Foto: TikTok.com, Twitter.com

Aleks i Car na TikTok-u

Naime, on je ranije isticao da zadrugari koji to rade prosjače, a posebno mu je na udaru bila bivša devojka Dalila Dragojević. "Rogonja i Mesarka prose, a Roga se kleo da neće. A onda je počeo da prodaje cigarete i ostalo je istorija", "Rogonjo, prosjačiš, a smejao si se Dalili", "Evo i njega ovde da prosi kao drugi", "Pogazio svaku reču", samo su neki od komentara koje je Car dobio zbog ovog poteza.

Republika

Foto: TikTok.com, Twitter.com

Aleks i Car na TikTok-u

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading