Gordana uputila poruku Anđelovoj porodici!

Autor:

Zadruga

18.02.2018

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordana Džehverović nekoliko puta bila je umešana u svađe između svoje ćerke Teodore Džehverović i Anđela Rankovića, a razlog sukoba jeste to što Rankovićeva porodica ne podržava vezu između njih dvoje.

Foto: printscreen/TvPink
Gordana Džehverović

Goca je ulazila u raspravu sa Anđelom, nakon čega su izgladili odnose, a sinoć se u uživo programu obratila njegovoj porodici.

- U njihovu vezu su umešane naše porodice. Kada su se pomirili, ja sam shvatila da ne mogu jedni bez drugih. On se odriče sebe, ali da podržava svoju majku, to je meni malo čudno. Razmišljala sam se šta on uopšte želi sa Teodorom, ako zna da njegova majka...  Nismo problem mi Džehverovići, nego Rankovići, ali to on ne može da prihvati. Ja bih zamolila gospođu Ljilju da shvati koliko ovaj dečko voli Teodoru i da mi ne možemo da stanemo na put njihovoj sreći. Ja ne želim da rušim tu sreću, niti da on bude nesrećan da pada u depresiju, niti moja Teodora. Ja neću da spominjem ni ujaka ni mamu. Ja stojim između Teodorine veze i njene sreće. Ja želim da moja ćerka bude srećna sa onim sa kim bude, a ne da se meša mama, i da troši energiju na tetku, babu, strinu... Neka bude svima jasno da oni jedni bez drugoga ne vole... Ja želim njima sreću, Porodica Ranković apsolutno me uopšte ne interesuje - rekla je iskreno Gordana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljubica

19.02.2018 14:05

I vi ste im unistili zivot isto kao i njegovi

Ljubica

19.02.2018 14:08

Slobina porodica kaze da Kija nije bila u bolnici kad je cistu operisala a Sloba je pricao kako joj je stalno dolazio u posetu. A mama njegova pricala posle da je nerotkinja. Pa kako mislite da je snaja postuje