SKINULA SE MILJANA KULIĆ: Krenula stopama Zoline nove devojke, pa pozirala u minijaturnom kupaćem kostimu!

Autor:

Zadruga

01.06.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić udarila Zoli novu kontru, ovakvu je nikada nije video!

SKINULA SE MILJANA KULIĆ: Krenula stopama Zoline nove devojke, pa pozirala u minijaturnom kupaćem kostimu!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Miljana Kulić

Miljana Kulić otputovala je u Grčku, na letovanje, gde uživa nakon brojnih nastupa, s obzirom da je, nakon debakla u Zadruzi, odlučila da se oproba kao pevačica.

Bivša zadrugarka veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde svakodnevno informiše svoje pratioce o dešavanjima iz njenog života, a danas je podelila veoma zanimljivu fotografiju, koja je privukla pažnju svih.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Miljana je objavila fotografiju u kupaćem kostimu, pa pokazala drastičnu razliku u kilaži, sa kojom je dugo imala problem. Svi su primetili da se Kulićeva dovela u red i da je veoma blizu da dovede liniju do savršenstva, što je obećavala godinama u Zadruzi, a cilju je bliže nego ikada.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Miljana je na fotografiji nasmejana i srećna, a da li ovo znači da je definitivno prebolela Lazara Čolića Zolu i nastavila dalje, ostaje nam samo da naslutimo. Ipak, čini se da Miljana pokušava Zoli da udari čežnju, s obzirom da je sada u odnosu sa Slađom Lazić, koja najviše vremena provodi upravo u kupaćim kostimima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Simo

01.06.2023 19:44

Nije ni lepa ni zgodna. A o ponašanju bolje da ne pričamo.