(VIDEO) Janjuš pošteno izblamirao Nadeždu i Đeksona!

Autor:

Zadruga

14.02.2018

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš bio je veoma inspirativan gost radija Amnezija koji vode Milan Milošević, Bora Santana i Bane Čolak!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko Janjušević Janjuš

Voditelji su upitali Janjuša da ispriča najzanimljivije događaje iz prethodne nedelje, a koji su takođe bili aktuelni i nasmejali ga do suza. Takmičar je bio i te kako duhovit, pa im je ispričao o nekim situacijama koje su nasmejale širi auditorijum.

- Ja pitam Zoranu: "Koliko imaš pesama"? Kaže ona da ima jednu, Sara kaže da i ona ima jednu. A, pitam Nadeždu, kaže: "Pa, imam koliko hoceš". A, ja kažem pa koliko ajde reci, a ona meni: "Pa, imam jednu, a drugu prerađujem".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić

- Kažem ja Nadeždi: "Možeš li nam skuvati po jednu kafu"? Dolazi ona i pita je l' može sa šećerom ili bez, ja kažem daj tu sa, a ona meni: "čekaj da donesem šećer".

Na sve ovo, Bane je imao potrebu da doda da je Nadežda Biljić pre svega veliki prijatelj i da joj je do groba zahvalan na svemu što je učinila za njega. 

Milan je želeo da Janjuš prokomentariše odnos Đeksona sa mnogim devojkama iz "Zadruge".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nemanja Đerić Đekson

- Baš mi Ana kaže: ,,Šta to ima Đekson, ja ne verujem". Iskreno, ja se oduševim sa devojkama kojima je to najbitnije. To su devojke za kuću za primer, mada ni Đekson ništa bolji nije. A malo je škrt, hranili smo se 3 meseca, on ako ima 3 krompira neće ti dati, ako ima 10 onda će ti dati, ali, nikad nisam video da je nekom toliko stalo do se*sa.

Ovo je samo deo onoga što su voditelji radija ''Amnezija" pripremili za vas. U nastavku pogledajte o čemu su zadrugari još razgovarali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading