ZVEZDAN NAJAVIO KRVOPROLIĆE U ZADRUZI: Jezivim pretnjama uterao strah u kosti, spreman da SKIDA GLAVE zadrugarima! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.05.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić uputio jezive pretnje!

ZVEZDAN NAJAVIO KRVOPROLIĆE U ZADRUZI: Jezivim pretnjama uterao strah u kosti, spreman da SKIDA GLAVE zadrugarima! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić poznat je po brutalnim pretnjama koje upućuje javno u rijalitiju ,,Zadruga", a sada je zaplašio zadrugare da će zbog njih završiti u zatvoru na četiri godine. 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić Zadruga 6

 

Naime, on je prišao Filipu Caru u ranim jutarnjim satima i nakon sukoba sa zadrugari, uputio poslednje upozorenje. Naime, kako je istakao, on bi bez trunke zadrške mogao da napravi totalno krvoproliće u Zadruzi, ali je svestan da bi zbog toga završio iza rešetaka. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

 

- Vi se igrate ovde, ja odavde mogu da idem direktno u istragu i u zatvor na četiri godine. Odletele bi frizure, pa da im dam uslov, bre! - pretio je Zvezdan zadrugarima.

Detaljnije pogledajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
zenga

02.05.2023 22:27

koje budale vise ovog budalu forsiraju mislim da je mitrovic pod velikom sumnjom ko i ovaj vecu budalu nisam vidio nepamtim

Mira

02.05.2023 23:40

Budala, plaši mečku sa rešetom.