MOKA U BOLNIČKOJ POSTELJI ZBOG MAJE I ZVEZDANA: Kuka na sav glas, želi Anđelu u porodici po svaku cenu, za novu snajku neće ni da čuje! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.04.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moka Slavnić se oglasio na Instagramu, raskid Anđele i Zvezdana ga je dokrajčio!

MOKA U BOLNIČKOJ POSTELJI ZBOG MAJE I ZVEZDANA: Kuka na sav glas, želi Anđelu u porodici po svaku cenu, za novu snajku neće ni da čuje! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši košarkaš i otac Zvezdana Slavnić, Moka, ponovo je okrenuo sinu leđa, ovoga puta zbog Anđele Đuričić i onoga što je njegov sin priredio u Zadruzi 6.

Naime, nakon što mu je za Uskrs stigla čestitka podrške, Zvezdan je potpuno okrenuo ploču, suprotstavio se ocu i raskinuo sa Anđelom, a samo nekoliko sati kasnije završio u krevetu sa Majom Marinković, sa kojom i dan-danas ima redovne se*sualne odnose.

Iako je Moka naprasno odlučio da bude Zvezdanu podrška ove sezone, ovaj njegov potez sve je promenio, pa je javno obavestio sve pratioce na Instagramu da jedino Anđelu prihvata za snahu i da će uvek biti njegova ćerka:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Bolestan sam i tužan, ti ne moraš biti moja snaha, ako to moj sin ne želi, ali ćeš biti moja ćerka, jer žensko dete nemam, a kad bih imao, voleo bih da je kao ti. Ništa ti nisi kriva, ti si moje drugo dete, a Zvezdan prvo. Oboma vam želim samo zdravlje, gde god bili. Ne daj se, dete, budi jaka. Uz vas sam, deco - napisao je Moka, uz svoju sliku iz bolnice.

Republika

Foto: Instagram.com/zoran_slavnic_moka_

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Cilka

23.04.2023 22:48

Som. Ima u unuku Nek mu neko javi

ELENA

24.04.2023 07:56

pa sta covak se emotivno veyao nje to strasno bravo moko

Vojvotkinja Tolstoj

24.04.2023 16:16

Ovaj baš odlepio, baš, baš !! Jednu pijanicu, gutačicu, nervčika, lažova, grozotu i sramotu... hvali Titov pionir! Ej vi iz Titovog vremena, mozak o vrednostima ostao u prošlosti...Ne vredi, NE sluša te sin. Eto, kakav si - zbog toga je i tebe maltretirao (i ostalo što ti radio, Mo(t)ka !!)

Vojvotkinja Tolstoj

24.04.2023 17:20

Pati za polovnjačom !!