"MOJA ĆERKA NIJE PONOSNA NA MENE" Ivan Marinković se guši u suzama, obraćanje Goci Tržan će vas naježiti!

Autor:

Zadruga

15.04.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković obratio se Goci Tržan kroz suze!

"MOJA ĆERKA NIJE PONOSNA NA MENE" Ivan Marinković se guši u suzama, obraćanje Goci Tržan će vas naježiti!

Foto: ATA Images

Goca Tržan, Ivan Marinković

Ivan Marinković jedan je od jačih rijaliti igrača, koji je svojom životnom pričom kao bivši suprug Goce Tržan izgradio veliku kariju u javnosti. Mnogo prljavog veša, svađa i prepirki omogućile su Marinkoviću da bude u žiži interesovanja kada je Goca u pitanju.

On je ovog popodneva imao priliku da se obrati Goci, ali i prvoj ćerki Leni, koju je dobio tokom braka sa pevačicom. Ivan je kroz gorke suzu progovorio o svemu što ga je stiglo.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Ivan Marinković

 

- Hoću da pozdravim mog sina, mog prvenca, moju ćerku. Trudim se da je najmanje pominjem, da ne bih morao da se pravdam ljudima. Ne mogu da kažem, ali to je dete koje je moje prvo dete, moja najveća sreća, to je jedna velika devojka, prošlo je ovako 16 godina, mnogo mi nedostaje. Izgubi sam 6 godina u rijalitiju, njenih 6 godina. Ona nije bila ponosna na mene, ona je uveliko velika, ali tata će sve to da sredi, zbog nje sam i popravio neke stvari zbog nje, trebao sam i ranije da mislim o tome. Pozdraviću i njenu majku, koja brine o njoj, znam da Lena izrasta u pravu devojčicu, pored svih nesuglasica sa bivšom ženom koje sam imao, ona ima svog muža, kao i ja suprugu, ali nikada nisam sumnjao u nju. Hvala Bogu da nisam imao potrebu da brinem o njoj - ispričao je kroz suze Ivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading