KIJA NOMINOVANA ZA IZOLACIJU, evo kako su glasali Luna, Sloba i Filip!

Autor: Republika

Zadruga

04.02.2018

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sinoćnjim nominacijama kandidati za odlazak u izolaciju bili su Kristina Kija Kockar i Marko Miljković.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs

Sigurno je da je ono što je sve zanimalo bilo kako će glasati Sloba i Luna budući da je Kija nominovana, a evo i kome su oni dali svoj glas. Za neke je to bilo iznenađenje, za neke očekivano.

- Meni je ovo vrlo lak izbor. Kad god Kristina bude nominovana, jedino sa jednom osobom ako bude nominovana ja ću glasati protiv nje, tako da glasam za Marka, Kristina ostaje - rekao je Sloba, posle čega se Kija nasmešila.

- Nikada ne bih poslala Kiju zbog Slobe u izolaciju - rekla je Luna, koja je tamo takođe kao i Radanović poslala Marka.

- Kiju moram da pošaljem u izolaciju, bez obzira što smo u dobrim odnosima - rekao je Filip, nakon što je imao kratku raspravu sa Marijom Anom zbog njenog, kako je rekao, ljubomorisanja.

Odlukom zadrugara Kija je ta koja ove nedelje odlazi u izolaciju, uglavnom zbog onoga što se dogodilo sa Filipom, što joj zadrugari ne praštaju.

Odlukom gledalaca, Kiji se pridružuje Nena, a jedna od njih dve sutra će napustiti Zadrugu.

- Ja bih rekla da sam očekivala ovaj rezultat. Od nekih sam se iznenadila. Neću biti skromna, znam da ću se vratiti. Što se tiče onoga sa Filipom, meni je bitno da moji znaju šta je istina - rekla je Kija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mirjana

04.02.2018 16:56

Mira Zasto su novinari, po drugi put, pokusali Kiji da provuku pricu da je Andrija sad njen bivsi decko. To od njih nije posteno. Danas smo culi kad je Sloba pitao Lunu jel je ta hrana koju sprema stigla od novinara a ona mu je ocima pokazala da cuti.To je bilo posle 12, mozda u pola 1 Potvrdi