OSMAN KARIĆ POTPISAO UGOVOR ZA ZADRUGU 6: Stefanov otac ulazi u rijaliti, uhvaćen ispred Pinka!

Autor:

Zadruga

16.01.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić ulazi u Zadrugu 6!

OSMAN KARIĆ POTPISAO UGOVOR ZA ZADRUGU 6: Stefanov otac ulazi u rijaliti, uhvaćen ispred Pinka!

Foto: ST/REPUBLIKA

Osman Karić danas je sa čelnicima Pink televizije dogovorio ulazak u "Zadrugu 6", a sada je uhvaćen ispred zgrade Ružičaste imperije kako potpisuje ugovor. 

Kako prenose mediji, Osman je sa suprugom Kristinom danas bio u zgradi Pink televizije gde je sa Velikim šefom i celokupnom produkcijom dogovarao detalje o ulasku u "Zadrugu 6". Osmanov sin, Stefan Karić, bio je učesnik ovog rijaliti programa u prethodnim sezonama, a sada će se i njegov otac oprobati u "Zadruzi 6".

Foto: Instagram.com

Osman Karić i Stefan Karić

 

Osman će, prema našim saznanjima ući u "Zadrugu 6", a u tome ima punu podršku sina i supruge:

- Osman je odlučio da je sada vreme da pokaže ko je i šta je. Namerno ulazi sada kada u "Zadruzi" nije njegov sin. On je do detalja dogovorio uslove s produkcijom, tako da neće biti problema. Nije tražio neke nenormalne uslove, samo ono što smatra da zaslužuje- istakao je izvor za Informer. 

Foto: Republika.rs

Osman Karić i Kristina Karić

 

Inače, Osman Karić je podržavao mnoge učesnike popularnog formata poput Dalile Dragojević, Mensura Ajdarpašića i druge, te se očekuje da svi oni sada uzvrate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading