SNIMAK IVANA MARINKOVIĆA ZGROZIO JAVNOST: Nije hteo ni da pogleda sina, dok ga je tužni Željko tražio po imanju, on se sakrio! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.01.2023

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković nije se ni okrenuo za sinom Željkom Kulićem.

SNIMAK IVANA MARINKOVIĆA ZGROZIO JAVNOST: Nije hteo ni da pogleda sina, dok ga je tužni Željko tražio po imanju, on se sakrio! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Sin Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, Željko Kulić prošle noći došao je u posetu, što je kamera zabeležila. Međutim, iako su mnogi očekivali da će Marinković istrčati za sinom, to se zapravo nije desilo. 

 

Naime, Marinković je dok se njegov sin šetkao i igrao sa zadrugarima, među kojima se našao i Lazar Čolić Zola, on je ležao u sobi i pokušavao da zaspi. Dakle, Marinković je sve vreme bio budan, dok ga je sin tražio po imanju, ali svog oca nije video. 

Podsetimo, Ivan je odlučio da prizna sina Željka tokom Zadruge 6, zbog čega su svi bili oduševljeni, no, ovaj gest iznervirao je gledaoce rijalitija, pa se poteglo pitanje da li je Marija Kulić bila u pravu kada je izjavila da je on sve uradio zarad marketinga i priče. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nada

14.01.2023 21:55

Kako spuštaju Kulićke Ivana, a sve zbog plasmana u rijalitiju! Prvo mu rekla Miljana da ne može da viđa Željka, a onda namerno (ni sama dete nije viđala danima!) dovela dete u Belu kuću, dok je Ivan odmarao, pri tome su se sa njim igrali Zola i Miljan - namerno, da spuste Ivana!!! Niko ovde ne misli na dete, kome su jadnom konačno rekli ko mu je otac, a sada brane ocu da ga viđa! Odvratni su!!!!

Gagi

15.01.2023 12:00

Možda je nešto krao, pa nije mogao..