MILJAN VRAČEVIĆ OTKRIO: Janjuš je odlepio za Anom, žena ga ne zanima!

Autor:

Zadruga

30.01.2018

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljan Vračević svojevoljno je napustio rijaliti "Zadruga", a po izlasku iz najgledanijeg formata na ovim prostorima ekskluzivno za Rijaliti otkrio je u kakvom su odnosu Marko Janjušević Janjuš i Ana Korać.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljan Vračević

- Znam da se Janjuš mnogo zaljubio, da pada u depresiju kad god nije s njom u dobrim odnosima. Svaki put kad je želeo da pobegne iz rijalitija, bio je s njom u svađi. Vidi se da mu smeta i što joj Đekson prilazi. Sloba se meni žalio da on i Luna kad uđu u WC odmah ih kažnjavaju, a kad drugi uđu, ništa, aludirajući na Janjuša i Anu. Priča se po ćoškovima da su imali seks, ali ne mogu da tvrdim jer nisam video.

Priča se po ćoškovima da su imali seks, ali ne mogu da tvrdim jer nisam video

* Janjuš je više puta rekao da mu mediji pakuju tu situaciju s Anom. Da li je on svestan šta radi?

- On je apsolutno odgovoran za situaciju u kojoj se nalazi, niko mu nije kriv. Po mom mišljenju, ta emotivna prevara mnogo je gora od seksa. Od prvog dana je non-stop pored nje, prilazi joj, grli je, ljubi, mazi, vidi se da mu je stalo, a to njegova žena gleda, to gledaju milioni. Zbog nje postaje razdražljiv.

Miljan: Mislim da mu status napolju sa suprugom nije prioritet, bitnija mu je finansijska strana

* Retko priča o supruzi, kakav odnos ima s njom?

- On kroz humor i cinizam pokušava da prikrije osećanja prema maloj Ani. Tera kroz sprdnju i šalu sve što radi s njom da bi ispalo kao da je neozbiljno, a ozbiljno se zaljubio. Dete mu fali definitivno, ali ženu nikad ne pominje. On to pravda pričom da ona ne želi da se eksponira. Ona je bila tu, došla je da ga vidi, tako da onog trenutka kad ti se žena pojavi pred ekranom, ona nije više tajna. Ja mislim da je ona došla da bi mu dovela dete i da ga opomene za ponašanje, ali opomena nije uspela. On se debelo zaljubio u Anu. Mislim da mu status napolju sa suprugom nije prioritet, bitnija mu je finansijska strana. Ana je lepa devojka, u nju je lako zaljubiti se. Definitivno su mnogo više od drugara, a možda ga to još više privlači jer je zabranjeno voće.

Foto: printscreen/TVPink
Janjuš i Ana

* Misliš li da je i Ana zaljubljena?

- Ana se nije zaljubila, on njoj prija. Svakoj devojci prija pažnja, ona pored njega oseća sigurnost, nežnost, možda ga donekle smatra drugom, ali kad izađu, videće se možda dva, tri puta i onda se neće videti šest meseci.

* Ko ti se najmanje dopada od takmičara?

- Marko nema gaća na guzici. Nema u sebi ni muškosti ni ženskosti. Kreativan je momak, ali svaku reč moraš da meriš da l' te podje*ava. On nije provokator, provokacija može biti i simpatična, kad te neko čačne, a on je ljigav, podmukao i podje*ava.

* Da li ti je žao što si odustao od takmičenja?

- Jeste, iskreno. Žao mi je što sam na takav način otišao. Poštujem Pink TV i produkciju, zaista nisam imao na šta da se žali, jednostavno stisli su me neki moji privatni problemi, i to mi je stajalo nad glavom, nisam mogao više da izdržim.

* Šta planiraš nakon "Zadruge"?

- Napisao sam knjigu "Ispovijest", koja govori o životu jednog čoveka od sedamdesetih godina pa do 2004. On se ispoveda, tu je tajna svetog pričešća, da se poštuju sve vere, najviše svoja. Da se vratimo pravim životnim vrednostima, nedeljnom ručku i porodici. S nekim ljudima sam sad u pregovorima, treba da se snimi serija o njoj, ali ne znam da li ću prvo izdati knjigu ili će prvo početi da se emituje serija, pa onda knjiga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ljubće

01.02.2018 12:18

Miljane svaka ti čast. Svešto si napisao je tačno. Žao mi je što si ispao i to samo zato što ti je neko dao loši savet kako da se ponašaš. Svako pametan zna da če ti se to desiti ako ne ignorišeš Jelenu Golubović i još par njih. LP