ŠTA TEODORIN BRAT KAŽE O NJENOM PRAVOM IMENU?!

Autor: telegraf.rs

Zadruga

22.01.2018

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodorin stariji brat Sava vrlo oštro odgovara na priče o njemu i sestri, tačnije o navodnoj promeni njihovih imena.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Teodora Džehverović

U poslednjih nekoliko dana spekuliše se o tome da li je Teodora pravo ime učesnice Zadruge Teodore Džehverović, te da li se i njen stariji brat Sava oduvek tako zvao.

Kako se priča, njih dvoje navodno su po rođenju dobili imena Suada i Senad, ali su im roditelji imena navodno promenili po dolasku iz Bosne u Srbiju.

Podsetimo, Teodorin otac zove se Sead, rodom je iz Bosne, a sa nekoliko članova svoje porodice prestao je da govori kada je odlučio da oženi Teodorinu mamu Gocu. Nakon izvesnog vremena, Goca je muža dovela u svoje rodno mesto Kačarevo.

 

Razlog iz kog su Goca i Sead deci navodno promenili imena jeste kako bi ih pravoslavna okolina lakše prihvatila, a tim povodom progovorio je i Teodorin brat Sava.

On tvrdi da u informacijama o promeni imena nema ni govora, te da su se on i Teodora oduvek tako zvali.

 

- Ja sam lično Teodori dao ime Teodora, i tu odluku sam doneo i pre nego što se rodila. Moja je želja bila da mi se sestra zove Teodora, što u prevodu znači Božiji dar - kaže Sava.

- S obzirom na to da postoje oni koji, kako se čini, o mojoj porodici znaju više nego ja što znam, ovom prilikom ih molim da rodni list javno objave i da se vidi to ime, Suada - zaključuje Džehverović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading