POSTOJALE SU SIMPATIJE: Nikola progovorio o odnosu sa Kijom!

Autor:

Zadruga

22.01.2018

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je dobio manje glasova publike od Zorane Stefanov, Nikola Arsić je napustio "Zadrugu" sinoć. Gostujući u studiju video je da se Miljana Kulić rasplakala nakon njegovog izlaska, a ovog sada već bivšeg zadrugara pratile su priče da se Miljana zaljubila u njega, iako je ona trudna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nikola Arsić

- Nije meni Miljana nikada to pokazivala - kratko je rekao Arsić.

Kada je ulazio u Belu kuću Nikola Arsić izjavio je da mu se sviđa Kristina Kockar, međutim na kraju nisu uspeli da ostvare ljubavni odnos.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija i Nikola

- Možda sam joj rekao: "Baš sam te zgotivio", zavoleo je krupna reč. Više mi se Kija dopala kao prijatelj. Nisam je poznavao. Kada sam ušao tamo, sve devojke sam gledao kao prijatelje. U jednom trenutku mu je nervirala ta situacija između nje, Slobe i Lune. Onda sam se odvojio od nje. Ništa nije bilo između mene i Lune i Kije i mene, možda su postojale neke simpatije prema Kiji, ali... - prekinuo je svoje izlaganje Nikola.

Nikola je dodao i da mu se nikada nije sviđala Sanja Stanković, jer ne voli devojke koje se ponašaju kao ova zadrugarka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubica

22.01.2018 14:40

Divan momak, steta sto nije psovao i razbijao, vredjao, ostao bi duze.