(VIDEO) ŽESTOKA SVAĐA LUNE I SLOBE: Radanoviću tekla KRV IZ NOSA

Autor: Republika

Zadruga

21.01.2018

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna i Sloba danas su se žestoko posvađali, a posle toga Radanović je istrčao u dvorište, gde mu je od nerviranja potekla krv iz nosa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba se mnogo iznervirao zbog Luninih reči 

Luna je ležala na krevetu dok je Sloba bio vidno iznerviran i spremao se da izađe iz sobe.

- Teško go*no! Ja sam odlučio ko meni ovde treba... Mrš i ti i ona! Mrš, go*no jedno! Pi*ko jedna od čoveka! - rekao je Sloba Luni, koja je i posle toga nastavila da leži.

- Jaaa? - pitala ga je.

- Da, ti lično! Jedini čovek koji te podržava, koji te diže ovde, koji te oraspoloži sam ja, a ti meni govoriš da ja ne želim tebe da oraspoložim! Mrš! Zapamtiću ja odlično, zapamti ti šta si uradila! Kajaćeš se, plakaćeš zbog ovoga, videćeš, kunem ti se! Go*no jedno! - ljut je bio Sloba, a onda je izleteo iz sobe i otišao u dvorište.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Lola

22.01.2018 00:00

Luna se ponaša ovako jer ima kompleks niže vrednosti. Mislima da je trpela vršnjačko maltretiranje jer je bila ružno pače i to je ostavilo velike psihološke posledice nad njom. Kada se takve posledice ne izleče na vreme onda se odrasla osoba ponaša kao petogodišnje dete. Bukva se pravi pametna ali je očigledno da nije znala ništa o “child development psychology,” jer da je znala nešto o tome onda ovo njeno dete ne bi bilo ovoliko poremećeno psihološki.

Nina

22.01.2018 08:35

Anabeloooo!!! Nazivaš ovo “ljubavlju?!” Sram da te bude što si odgojila kćerku da trpi ovakve muškarce! Kažeš da nikada javno nećeš kritikovati svoju ćerku i to je u redu, ali bar nemoj ovo javno podržavati i nazivati ovo “ljubavlju!” Sramoti se ženo draga plus napadaš njegovu ženu i to besramno radiš! A da ti kažem da si providna jer smo odmah svi shvatili da si napumpala i Jelenu Krunić protiv Kije jer si po njoj poslala pismo Luni. Providna ti je taktika ženo urazumi se već jednom!

Ljubica

22.01.2018 08:50

Ako Luna zaista ima tolike probleme sa bubrezima, suludo je sto je Anabela dozvolila njen ulazak u rijaliti. Luna je jednom rekla da se dvoumila sve do momenta dok nije čula da će Sloba ući pa se zbog toga odlučila. Znači sa namerom je ušla.

Sanja

22.01.2018 08:59

Meni pocinje da bude žao ovih dvoje jer su žrtve svojih roditelja. Da li neko zna otkud Kijin mantil kod Draginje jer je Draginja trvdila da Kija tamo nikad nije dolazila